Montaż stabilizatora - czy warto zakładać stabilizator ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziękuje za wyoślenie gdzie się ten stabilizator znajduje bo sprawdzałem i za chiny nie mogłem znaleź, myślałęm że to osobna część ale teraz już wiem co i jak.malolat pisze:stabilizator tylny w golfie jest wspawany w belke, wiec "wymontowac" go jest ciezko, latwiej cala belke... stabilizator tylni przy sprawnych amorach niewiele da, tak mysle... belka skretna i tak jest dosys dobrym "stabilizatorem"...
Heja
U mnie stabilizator juz zalozony - otwory byly - stabilizator z mk2 1,8 GT znalazlem na allegro - zwroccie tylko uwage jak go sciagacie bo podobno ciezko dostac blaszki mocujace go do belki - najlepiej odkrecic ze szrotu komplet Nowe laczniki to koszt rzedu 50 pln. Autko smiga w zakretach az milo, jest bardzo stabilne nawet przy zmianie toru przy duzym speedzie. To jest prosty i efektywny tuning zawieszenia za 100 Goraco Polecam i Pozdrawiam
U mnie stabilizator juz zalozony - otwory byly - stabilizator z mk2 1,8 GT znalazlem na allegro - zwroccie tylko uwage jak go sciagacie bo podobno ciezko dostac blaszki mocujace go do belki - najlepiej odkrecic ze szrotu komplet Nowe laczniki to koszt rzedu 50 pln. Autko smiga w zakretach az milo, jest bardzo stabilne nawet przy zmianie toru przy duzym speedzie. To jest prosty i efektywny tuning zawieszenia za 100 Goraco Polecam i Pozdrawiam
TDPower