Dzieki.Qto pisze:nie inaczejThoMass pisze:obecnie mam kodowanie 01112, aby dodać zbiorniczek(czujnik) muszę dodać +04, czyli kodowanie 05112 ??
To trzeba teraz popróbować.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Bora_TDI pisze:zeby wymienic stary modul komofrtu 1J0 na 1C0 musisz...
bedziesz musial wymienic wtyczki, przy module komfortu 1C0 sa ciut inne niz przy 1J0. Trzeba tez troche pozmieniac kabelki zeby wszystko dzialalo. Jakbys chcial to zrobic mam dokladna rozpiske ktore kable trzeba zamienic.owies pisze:Bora_TDI pisze:zeby wymienic stary modul komofrtu 1J0 na 1C0 musisz...
A co z kablami ? Sygnały będą się zgadzać i trafiać w odpowiednie piny czy zachodzi konieczność rozprucia i szycia na nowo instalacji ? Czytałem schematy, ale bardzo poglądowo, przerabiał to ktoś ? (wiem że greg montował od podstaw elektryke/komfort 1J0)
Do krakowa mam niedaleko, jak sobie nie poradzisz z immo to mogę podjechać i dodać twoje kluczyki na nowo. Jak coś to PW.tomass6 pisze:nie mam kabla do kompa i się boje żeby auto potem odpalić
Nie podejda, kontrolka od immo sie nie bedzie swiecila, a kontrolki nad fisem beda swiecily sie po polowie.on6222 pisze:a ja mam takie pytanie czy tarcze z zegarow 1j5920825c podejda do zegarow 1j5920826c
roznia sie immo i podobno nie pokrywaja sie kontrolki czy to prawda
prosze o szybka odp
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 92 gości