Pytanie jak w temacie, niegdzie nie mogę znaleźć przegubu wewnętrznrego do tego modelu. W katalogu występuje tylko z półośką. Może ktoś znalazł jakiś zamiennik. Proszę o pomoc.
Dzięki.
Jaki przegub wewnętrzny do Golf IV Variant 1.9 TDI 2002 74kw
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki przegub wewnętrzny do Golf IV Variant 1.9 TDI 2002 74kw
Ostatnio zmieniony sob kwie 24, 2010 21:45 przez komor28, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaszczur WIELKIE DZIĘKI za pomoc.
Przeguby zmienione, jedzie się cacy.
Lewy przegub SPIDAN 22497
Prawy SPIDAN 22498
Magnus, podczas przyspieszania było czuć wyraźne wibracje, drżenie w przedniej części samochodu. Irytowało mnie to strasznie, ale już po kłopocie.
Jeżeli odkręci się przegub wewnętrzny od (nie wiem jak to nazwać ) flanszy to jest tam w środku śróba i wydaje mi się, że olej może spod nie wyciekać, ale pewien nie jestem.
Przeguby zmienione, jedzie się cacy.
Lewy przegub SPIDAN 22497
Prawy SPIDAN 22498
Magnus, podczas przyspieszania było czuć wyraźne wibracje, drżenie w przedniej części samochodu. Irytowało mnie to strasznie, ale już po kłopocie.
Jeżeli odkręci się przegub wewnętrzny od (nie wiem jak to nazwać ) flanszy to jest tam w środku śróba i wydaje mi się, że olej może spod nie wyciekać, ale pewien nie jestem.