Plątanina, rzeźba, przeróbka przeróbki, z dostępnymi mi schematami praktycznie nic się nie zgadza.
W związku z powyższym chciałbym zapytać czy ktoś dysponuje dokładną rozpiską wtyczek oraz ich pinologią odnośnie Mk3 (im więcej wariantów tym lepiej, bo auto będzie solidnie doposażane, część gratów będzie nowsza więc pewnie czeka mnie przeróbka starszej instalacji samochodu), Ibizy, Cordoby, Polo i Caddy'ego?
Pytam o tak wiele aut, gdyż pewne elementy wyposażenia z nich pochodzą i choć teoretycznie działają to są pewne drobne problemy - np. licznik od Ibizy niby działa - poza tą drobnostką że na stałe świecą kontrolki ABS i hamulca ręcznego. Domyślam się że przyczyną jest niesprawność w postaci nie podłączonego sygnału ze sterownika ABS (którego jeszcze nie ma), lecz chciałem przynajmniej tymczasowo podać na lewo coś by uciszyć ten mankament, a nie wiem jak sterowana jest ta kontrolka (czy załącza ją + czy masa podana na styk)? W zasadzie to w jej wypadku chyba sterowane jest wyłączenie, bo świeci mimo że pin 14 licznika jest niepodłączony.