Rozpiska kabli w lampce oświetlenia wnętrza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dobra już mam - zamiast brązowego podepnij ten szaro/niebieski czy niebiesko/szary oraz czerwono/niebieski. Przecież lampki są załączane masą a nie plusem czyli potrzebujesz stałego plusa i masy która pojawia się po krańcówce drzwi lub jak masz moduł komfort to masa pojawiająca się z komfortu po uzyskaniu info o otwarciu drzwi
greg, Zico63b, dzięki koledzy, właśnie skończyłem mojego moda. To były te kabelki co pisaliście, czerwono-niebieski i szaro-niebieski. Punkciki dla Was 

Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 11:07 przez synec, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- fleshu
- Forum Master
- Kontakt:
Ale nikt nie dodał że zwiększenie obciążenia masy sterowanej na szaro-niebieskim zmieni pracę modułu komfortu > oświetlenie może palić się zbyt krótko lub długo > dodatkowo może się nie zawsze zapalać albo z poślizgiem czasowym. > Dodatkowo w module komfortu zostanie zapisany błąd o przekroczeniu czasu oświetlenia kabinowego.
Może ale nie musi.
Może ale nie musi.
Na razie jest wszystko ok. Jak ktoś chce zobaczyć rezultat mojej pracy to zapraszam http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3975459#3975459
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169