na początek witam mam problem ze swoim vag-iem pobrałem VAG4.0.9 z neta zainstalowałem
sterowniki wszystko ok kabelek OBD2 wykryło poprawnie podpinam się pod kompa przekręcam zapłon i nic laptop nie wykrywa mi komputera silnika próbowałem z VAG311 tip. też nic mam mysz USB na kompie od instalowałem urządzenia USB najpierw zainstalowałem VAG-a ustawiłem COM-y w panelu sterowania i programie i nadal nic tak jak by w ogóle nie było kompa w nim a jak podepnę się moim OBD2 do gniazd diagnostycznych to dioda się zapala już nie wiem co mam robić kilkakrotnie formatowałem dysk twardy też nic kabelek sprawdzony bo u kolegi na kompie w jego MK3 działa i wykrywa sterownik silnika dodam jeszcze że moje autko to MKIII 2.8 VR proszę pomóżcie
POZDRAWIAM to jest mój nr GG jakby ktoś miał jakieś propozycje 9034985
Za jakąkolwiek pomoc dziękuję
VAG NIE WYKRYWA AUTA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
omnitrx, U mnie było podobnie. Wziąłem zwarłem ze sobą obydwie klemy od aku.
Jeżeli to nie pomoże to myśle że wtedy masz coś z gniazdem diagnostycznym nie tak....
Jeżeli to nie pomoże to myśle że wtedy masz coś z gniazdem diagnostycznym nie tak....

NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Klemy zdjąć z akumulatora! odczekać z minutę i zewrzeć je ze sobą w powietrzu. Ten zabieg resetuje (w/g niektórych
) komputer w samochodzie, co czasem pomaga.
Wrzuć Kolego skan z ekranu programu VAG, jakie wyświetla błędy połączenia z samochodem czy kablem (nie błędy samochodu ale komunikat z programu!).

Wrzuć Kolego skan z ekranu programu VAG, jakie wyświetla błędy połączenia z samochodem czy kablem (nie błędy samochodu ale komunikat z programu!).