Jak w temacie.. Poszukuję pilnie bo oddałem auto do lakiernika a te które są nie wszystkie nadają sie do dalszej eksploatacji
Gdyby ktoś z Was miał namiary na jakieś zamienniki lub coś w tym stylu to proszę o cynk.
Szczególnie potrzebuje do prawych przednich drzwi bo wygląda to tragicznie (korozja listwy metalowej w środku uszczelki).
Aha.. proszę nie dawać rad - typu "zadzwoń do serwisu VW" ponieważ zasięgałem już informacji i na oryginały mnie nie stać... (chyba że wieloletni pracownik serwisu wprowadził mnie w błąd)
Z góry dzięki za wszelkie prawdziwe i sprawdzone namiary (najlepiej z Wawy lub zachodnich okolic stolicy)!!!!
czekam na info pod mailem paulus77@vwgolf.waw.pl
Uszczelki zewnętrzne do okien w drzwiach MkIII 5d - PILNIE!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- paulus1977
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Uszczelki zewnętrzne do okien w drzwiach MkIII 5d - PILN
a ile chcą za orginały????paulus1977 pisze:Jak w temacie.. Poszukuję pilnie bo oddałem auto do lakiernika a te które są nie wszystkie nadają sie do dalszej eksploatacji
Gdyby ktoś z Was miał namiary na jakieś zamienniki lub coś w tym stylu to proszę o cynk.
Szczególnie potrzebuje do prawych przednich drzwi bo wygląda to tragicznie (korozja listwy metalowej w środku uszczelki).
Aha.. proszę nie dawać rad - typu "zadzwoń do serwisu VW" ponieważ zasięgałem już informacji i na oryginały mnie nie stać... (chyba że wieloletni pracownik serwisu wprowadził mnie w błąd)
Z góry dzięki za wszelkie prawdziwe i sprawdzone namiary (najlepiej z Wawy lub zachodnich okolic stolicy)!!!!
czekam na info pod mailem paulus77@vwgolf.waw.pl
- paulus1977
- Nowicjusz
- Kontakt:
- paulus1977
- Nowicjusz
- Kontakt:
- paulus1977
- Nowicjusz
- Kontakt: