tajemniczy kabelek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tajemniczy kabelek
Witam kolegów !!
Pytanko - czy ktoś wie do czego powinien być podłączony ten tajemniczy czerwono-biały (albo jak kto woli - biało-czerwony) kabelek? do kostki jest podpięty a po drugiej stronie kostki dynda sobie radośnie i mówi "zgadnij skąd się urwałem".
Może ktoś kto ma taki sam silnik (1,9 TD AAZ '95) i ma go podłączonego prawidłowo?
PODPOWIEDŹ - nie jest to przewód do listwy świec żarowych (obydwa są grubsze i podłączone), z tego co się rozeznałem kabelek ma numer 14 na kostce
Dzięki za zainteresowanie tematem i z góry za pomoc
Pytanko - czy ktoś wie do czego powinien być podłączony ten tajemniczy czerwono-biały (albo jak kto woli - biało-czerwony) kabelek? do kostki jest podpięty a po drugiej stronie kostki dynda sobie radośnie i mówi "zgadnij skąd się urwałem".
Może ktoś kto ma taki sam silnik (1,9 TD AAZ '95) i ma go podłączonego prawidłowo?
PODPOWIEDŹ - nie jest to przewód do listwy świec żarowych (obydwa są grubsze i podłączone), z tego co się rozeznałem kabelek ma numer 14 na kostce
Dzięki za zainteresowanie tematem i z góry za pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hm... hm... napewno nie od grzania o ile o tym samym mówimy
Ostatnio zmieniony śr kwie 21, 2010 13:10 przez bujak81, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Ja mysle ze to rowniez kabel od grzania swiec - poniekad bo nie tyle co on grzeje ile daje info/wartosc rezystancji do przekaznika czasowego jak bardzo jest nagrzany motor i na ile ma uruchomic podgrzanie swiec.
Ostatnio zmieniony śr kwie 21, 2010 14:58 przez spawacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
mara_010 - będę dozgonnie wdzięczny
Ostatnio zmieniony czw kwie 22, 2010 22:47 przez bujak81, łącznie zmieniany 3 razy.