Centralny zamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny zamek
Witam mam problem z centralnym zamkiem otóż nie chce mi się zamykać ani z pilota ani kluczykiem a wszystko zaczeło się od tego że pojechałem skasować błąd airbag ale nie dość że nie skasował błędu to jeszcze po tej wizycie centralny nie chce mi się zamknąc jak od środka powciskam knyfle to otwiera się normanie i z pilota i z kluczyka ale nie da się zamknąć czy koles mógł coś wyłączyć komuterem??
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Baczek85, gdzie ty jeździsz z tym autem! Podaj namiar bo jeszcze innym popsuje! w Grupie Sląsk. sa adresy ludzi z Vagiem Wiec umów sie i Ci zrobia jak trzeba!Baczek85 pisze:błąd airbag ale nie dość że nie skasował błędu to jeszcze po tej wizycie centralny nie chce mi się zamknąc
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
-
- Forum Master
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Dzieki za pomoc sprawa się wyjasniła wina byla najprawdopodobniej w bedzpiecznikach chociaż były dobre ale podociskałem reszte bezpieczników i centralny zaczął dzialac wieć może kabelek był luźny gdzieś w gnieździe a że podł po tym jak byłem skasowac bląd to zbieg okoliczności ale i tak duży minus za to że błędu nie skasował koleś