Szarpiacy Mk III 1,8
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no to lipa
myslalem ze sie sprawa wyjasni, no ja dzwonilem do ASO diagnoza 290zl
u mnie nie ma az takiej tragedii delikatnie szarpie ale mnie to troche wkurza
jak sie czego dowiesz to daj znac
pozdro
myslalem ze sie sprawa wyjasni, no ja dzwonilem do ASO diagnoza 290zl
u mnie nie ma az takiej tragedii delikatnie szarpie ale mnie to troche wkurza
jak sie czego dowiesz to daj znac
pozdro
Golf III VR6 + Golf III 1.8 z nawigacją Manta
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
tez dzwonilem do aso powiedzialem kolesiowi a ten az sie za glowe zlapal wzial odemnie numer nadwozia i silnika i powiedzial ze sie dowie co to moze byc!!!! dzis o 17 mam do niego zadzwonic!!! kolo w porzadku bo mowi ze nie chce mnie naciagac na kase za samo sprawdzanie wiec woli poszukac w katalogach, poczytac o tym modelu i moze cos sie uda na sucho!!! dzis jak do niego zadzwonie napisze co mi powiedział!!!
wczoraj sprawdzilem pompe i dziala dobrze daje odpowiednie cisnienie
witam
czytam o waszych problemach i nasówa mi się pomysł, że to może być guma pod monowtryskiem uszkodzona?????? pozdrawiam
u mnie guma jest cala jak przechylam ukl. wtryskowy to nie ma poprawy takze 'lewego powietrza' nie lapie
Witam!!!!
Jeju.. postanowilem dzis poszukac troche o moim problemie z golfem i widze, ze macie podobnie... (((
Napisze wam jak u mnie sie zaczelo to moze komus to cos na mysl podsunie...
WIec tak, kupilem golfa 3 1,8 AAM w lipcu. do wrzesnia jezdzilo sie miodzio i wszystko jak w zegarku. we wrzesniu zalozylem gaz, wymienili mi swiece na gazowe NGK R. wymienilem filtry, rozrzad. Odebralem golfa i oki. nastepnego dnia odpalam a tu szrpie jakos mi i sie przydusza... myslalem, ze to benzynka ble, ale nie, to trwalo dlugo dlugo i ciagle BLE mi chodzil Golfik (((
Tzn. ja moge tylko i wylacznie odpalac na benzynie, no i jak odpale to po 2sekundach zaczyna szarpac i tak jakby sie zalewac??? pozniej jak sie silnik rozgrzeje to coraz lepiej, jak sie przelaczy na gazik to juz elegancko. jak jest w pelni rozgrzany to zero problemu.
No i tak wlasnie ciegle ten silnik mi szarpal ((
w zeszlym tygodniu zauwazylem ze mam gume peknieta prawie do okola pod kopulką myslalem, ze wciaga zimne powietrze i sie tak dzieje z nim zakupilem nowa gume=60zł, wymienili mi ja w stacji gdzie robia wylacznie VAG za 20zł. no i.... no i nic, lipa (((
Nic sie nie poprawilo (( bylo to dwa dni temu.
Jestem zalamany:(( Co moze byc z tym silnikiem nie tak ((
macie raczej ten sam problem, wiec moze ktos cos mi poradzi?
Bede sledzil na bierzaco co sie dzieje a poki co zycze wszystkim powodzenia, znam wasz bol i rzeczywiscie do dupy takie zachowanie silnika ((
pozdro
Jeju.. postanowilem dzis poszukac troche o moim problemie z golfem i widze, ze macie podobnie... (((
Napisze wam jak u mnie sie zaczelo to moze komus to cos na mysl podsunie...
WIec tak, kupilem golfa 3 1,8 AAM w lipcu. do wrzesnia jezdzilo sie miodzio i wszystko jak w zegarku. we wrzesniu zalozylem gaz, wymienili mi swiece na gazowe NGK R. wymienilem filtry, rozrzad. Odebralem golfa i oki. nastepnego dnia odpalam a tu szrpie jakos mi i sie przydusza... myslalem, ze to benzynka ble, ale nie, to trwalo dlugo dlugo i ciagle BLE mi chodzil Golfik (((
Tzn. ja moge tylko i wylacznie odpalac na benzynie, no i jak odpale to po 2sekundach zaczyna szarpac i tak jakby sie zalewac??? pozniej jak sie silnik rozgrzeje to coraz lepiej, jak sie przelaczy na gazik to juz elegancko. jak jest w pelni rozgrzany to zero problemu.
No i tak wlasnie ciegle ten silnik mi szarpal ((
w zeszlym tygodniu zauwazylem ze mam gume peknieta prawie do okola pod kopulką myslalem, ze wciaga zimne powietrze i sie tak dzieje z nim zakupilem nowa gume=60zł, wymienili mi ja w stacji gdzie robia wylacznie VAG za 20zł. no i.... no i nic, lipa (((
Nic sie nie poprawilo (( bylo to dwa dni temu.
Jestem zalamany:(( Co moze byc z tym silnikiem nie tak ((
macie raczej ten sam problem, wiec moze ktos cos mi poradzi?
Bede sledzil na bierzaco co sie dzieje a poki co zycze wszystkim powodzenia, znam wasz bol i rzeczywiscie do dupy takie zachowanie silnika ((
pozdro
-
- Mały gagatek
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
Stary zycze powodzenia twoj golf chodzi teraz w tak zwanym trybie serwisowym!!! Zrob tak kilka kilkaset kilometrow a bedzie cie czekala niemila niespodzianka w postaci wizyty w serwisie i regulacji, silnika (wymiany sterownika włącznie) Takze radze podlacz sonde spowrotem albo dozaluj 2 stówki i zakup sobie nową!!1 Sterownik nowy kosztuje okolo 3000zl!!1 twoj wybor!!!daaroo pisze:dobra powiem wam ze ja tez mialem taki sam problem palil nierowno i benzynki tez w koncu odczepilem sonde lambde i jak sie juz nagrzeje silnik to chodzi rowniotko