Zmiana licznika w golfie Mk2 z zegarka na obrotomierz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zmiana licznika w golfie Mk2 z zegarka na obrotomierz
Witam michal z Bytomia sie kłania mam golfa 1.3 pelny wtrysk i mam w nim licznik z zegarkiem z przelozeniem 935 na jedną kostke i wyskalowany jest do 200 km/h i chcialem sobie zmienic na licznik z obrotomierzem ale wszystkie z obrotomierzem maja przelozenie 950 i wyskalowane sa do 220 km/h sa także liczniki z obrotomierzem z wyskalowaniem 935 ale bardzo cięzko je dostac w zwiazku z tym chcialem zapytac czy bedzie pasował licznik z obrotomierzem o indeksie 950 jesliz załoze go zamiast licznika z zegarkiem o indeksie 935 i czy nie ebdzie on oszukiwał? Prosze o niezwłoczną pomoc i napisanie mi co mam w tym przypadku zrobic:) Serdecznie dziekuje wszystkim którzy odpisza na moją prośbe. w razie czego prosze pisac na gg 2239904 pozdrawiam czesc
-
- Ma gadane
Re: Zmiana licznika w golfie Mk2 z zegarka na obrotomierz
ja Ci powiem tak kupisz zegary z przełozeniem 950 nastepnie przełozysz ze swojego szam zegar 935 do tego z obrotkiem i bedzie wszystko działac
Tak jak koledzy napisali. Jeśli nie możesz dostać zegarów o własciwym indeksie, kup inne, i przełóż prędkościomierz. Będzie dobrze. Przekładka nie jest zbyt skomplikowana. Wystarczy to zrobić ostrożnie, pamiętać gdzie i co było, i powinno się udać bez kłopotów. Jest jeszcze jedna opcja. Kupiś sam obrotomierz i zamontować. Tutaj może byś jednak proiblem z umiejscowieniem wskaźników temp. Bywają w różnych miejscach.
-
- Ma gadane
nie załozysz obrotka do liczników bez obrotka bo nie ma podłaczenia na foli juz to sprawdzałem kiedys tylko zmiana zegarów.bodzio_j pisze:Tak jak koledzy napisali. Jeśli nie możesz dostać zegarów o własciwym indeksie, kup inne, i przełóż prędkościomierz. Będzie dobrze. Przekładka nie jest zbyt skomplikowana. Wystarczy to zrobić ostrożnie, pamiętać gdzie i co było, i powinno się udać bez kłopotów. Jest jeszcze jedna opcja. Kupiś sam obrotomierz i zamontować. Tutaj może byś jednak proiblem z umiejscowieniem wskaźników temp. Bywają w różnych miejscach.
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane