Witajcie,
czy mógłby mi ktoś podać jaka jest długość bagnetu oleju w silniku AKL (chodzi mi o tę część, która jest schowana w rurce) ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Długość bagnetu w Golfie AKL
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony wt kwie 06, 2010 21:07 przez Prze__mek, łącznie zmieniany 2 razy.
Młody90 dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.
Wiesz jak to jest - raz ktoś się o coś pyta, a innym razem sam coś podpowiada.
A zarejestrować i tak kiedyś się trzeba - to była dobra okazja, bo forum czytam już jakiś czas.
Wiesz jak to jest - raz ktoś się o coś pyta, a innym razem sam coś podpowiada.
A zarejestrować i tak kiedyś się trzeba - to była dobra okazja, bo forum czytam już jakiś czas.
Co w tym dziwnego, że zarejestrowałem się na forum i od razu zadałem pytanie ?Młody90 pisze: nie chce byc wredny , ale na kazdym forum motoryzacyjnym praktycznie sie zarejestrowales byle by uzyskac odpowiedz.
Jak mozesz czytac forum juz jakis czas jak dolaczyles wczoraj
Mimo ze to musi byc twoje drugie konto bo dolaczyles wczoraj a temat ma dwa dnia
Sorki za OT
I dla twojej wiadomości, nie zadawałem tego pytania na każdym forum - a tam gdzie zadałem (czyli tylko grupa pl.misc.samochody) nikt nie odpowiedział na pytanie.
PS. Nie wiem czy wiesz, ale bez logowania na tym forum również można przeglądać wiadomości.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2010 11:24 przez Prze__mek, łącznie zmieniany 1 raz.