MK 4 Plastiki (nadkola, osłony silnika itp) - jakiej firmy?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK 4 Plastiki (nadkola, osłony silnika itp) - jakiej firmy?
Witam serdecznie
Na wyjątkowo okazałym progu zwalniającym uszkodziłem prawe przednie nadkole. Jako że osłon silnika (środkowa + boczne) także brakuje postanowiłem "przy okazji" je uzupełnić. Myślę, że nie warto kupować oryginałów w autoryzowanym serwisie ze względu na wiek i cenę auta.
Moje pytanie brzmi:
Czy kupić używki, czy też nowe elementy? Jeśli nowe, to jakiej firmy, żeby nie okazało się, że "pasują" tak jak obudowy na telefony komórkowe oferowane na Allegro?
Na wyjątkowo okazałym progu zwalniającym uszkodziłem prawe przednie nadkole. Jako że osłon silnika (środkowa + boczne) także brakuje postanowiłem "przy okazji" je uzupełnić. Myślę, że nie warto kupować oryginałów w autoryzowanym serwisie ze względu na wiek i cenę auta.
Moje pytanie brzmi:
Czy kupić używki, czy też nowe elementy? Jeśli nowe, to jakiej firmy, żeby nie okazało się, że "pasują" tak jak obudowy na telefony komórkowe oferowane na Allegro?
Ostatnio zmieniony wt kwie 06, 2010 17:13 przez Youzeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawie jak podpis :-)
wiec tak jak napisal BONGO za komplet takich osłon na alledrogo musisz dac ok 100zł zalezy czy benzyna czy diesel i beda wmiare "pasowac" ale wszytsko sie da rade ponaciagac eheh...
U naszego kolegi z forum Getem.pl ktory sprzedaje czesci ori ceny wygladaj nastepujaco:
1J0825250G - boczna - 122zł
1J0825237M -srodek - 297zł
1J0825245E01C -boczna - 122zł
Wybierz co wolisz
U naszego kolegi z forum Getem.pl ktory sprzedaje czesci ori ceny wygladaj nastepujaco:
1J0825250G - boczna - 122zł
1J0825237M -srodek - 297zł
1J0825245E01C -boczna - 122zł
Wybierz co wolisz
+
-
- Nowicjusz
Dlatego polecam naszego kolege, bo jak ktos chce lub musi kupic ori czesci naprawde jest roznica:)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=257194
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=257194
+