jak wymienic tylna lampe w mk4??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Re: jak wymienic tylna lampe w mk4??
odkreca sie je od srodka musisz odchylic obicie w bagazniku i tam bedzie widac nakretki klucz 8 badz 10 juz niepamietamkris1235 pisze:cos mam klopot zeby znalezc na forum jak to wykrecic
Lampa jest mocowana na 3 sruby , nakrętki bodajże na klucz 8 , po zdjęciu pokrywy i wyjęciu mocowania z żarówkami doskonale je widać . Po odkręceniu nakrętek (trzeba uważac żeby nie wpadły do środka , bo będzie tapicerka do rozbiórki) zostaje jeszcze gumowy czop na dole lampy . Gdy poruszasz lampą to wyczujesz dokładnie w którym jest miejscu , wyciągasz i lampę masz na wierzchu
- Łuki_79
- Forum Master
- Lokalizacja: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡__ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* wieś w POS
Lampa zamocowana jest w 3 miejscach(klucz
http://www.moto.allegro.pl/item96889700 ... dobry.html .Zdejmujesz całą kostke z żarówkami,odkręcasz 3 nakrętki..Jak chcesz wymontować lewą lampe delikatnie przesuwasz lampe w lewo,prawą w prawo aby wyszła ze specjalnego zaczepu znajdującego się z boku lampy.

. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .