Mam zamiar zregenerować bębny ponieważ nigdzie nie mogę kupić odpowiednich części.
Zakupiłem bębny i szczęki (zaznaczając sprzedawcy, iż potrzebuję ich do modelu syncro), jednak okazało się, że są po prostu za małe. Po złożeniu reklamacji i pokazaniu sprzedawcy bębnów, które wymontowałem z mojego golfa koleś złapał się za głowę i powiedział, że takich to ze świecą szukać! Po jechałem do ASO i powiedziano mi że mogą takowe sprowadzić za 670zł. sztuka!! Dla mnie to jednak przesada.
Wracając do tematu.
Mam zamiar przetoczyć stare bębny i nanitować grubszą okładzinę na szczęki. Czy ktoś próbował już takich praktyk? Jeżeli tak, to czy efekt jest wart zachodu?
bębny syncro regeneracja
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
bębny syncro regeneracja
Ostatnio zmieniony śr mar 31, 2010 03:07 przez Bulans, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
szukaj dalej, np tu: http://sklep.intercars.com.pl po numerze 191609617A rozmiar 230x48, najtańsze na stanie maja Bosche po 368 ale sa jakieś ciut tańsze jeszcze TRV moze sprowadzą.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.