Auto. Golf III AEA Wersja Avenue. Elektrycznu szyber, szybki, lusterka, grzane spryskiwacze, grzane pupy.
Pisze w temacie o swojej usterce bo szukajka nie pomogla mi odnalesc odpowiedzi na moje pytanie. Jesli jednak sie myle to prosze o wyrozumialosc i jakis link do wczesniejszych tematow.
A wiec sprawa wyglada tak. Jakis czas temu wymienialem podswietlenie licznika (zmienialem tylko folie z zielonych na czerwone). Po montarzu okazalo sie ze wywala mi bezpiecznik z gniada 21 ( to odpowiedzialne za wnetrze, centralny, szyber i licznik). Nie wiedziec czemu po jakims czasie wszystko wrocilo do normy. Ale 3 dni pozniej zaczelo sie... Probujac wlozyc bezpiecznik od razu go zwieralo i bylo po bezpieczniku. W sobote z kolega dlubalismy w elektryce i myslac ze zruszylem jakis kabel przy stacyjce wszystko zostalo sprawdzone i jest ok. Jednak w wiazce ele. od drzwi znalazlem 5 przecietych kabli. Po odlaczeniu wiazki wszystko dzialalo ok

a jeszcze jedno. W gniezdzie 14 tez mialem spiecie i nie dzialaly mi wsteczne swiatla i nie moglem zamykac szyb bo otwierac sie otwieraly ale ni jak nie mozna ich zamknac. Wlozylismy bezpiecznik i nagle bez kluczyka w stacyjce pojawily sie wszystkie kontrolki. Po odpaleniu auta mozna bylo wyjac z niego kluczyk a gofer dalej chodzil... Mimo ze nie mam bezpiecznika swiatla wsteczne mi dizlaja ale np jak zostawiam auto na wstecznym i nie mam zapalonych swiatel to one nadal sie pala( od wstecznego).
Prosze o POMOC bo juz sam nie wiem co mam robic. Wszystko wyglada na to ze przyczyna jest gdzies w drzwiach i mozliwe ze gdzies pod maska ale wiecej nie wiem.
Serdecznie pozdrawiam