problem cieknie olej ze skrzyni
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem cieknie olej ze skrzyni
witam mam problem cieknie mi olej ze skrzyni biegów juz 2 raz bede wlewał olej. Przez 2 lata ciekło ciekło i wyciekło miałem 0,25 l oleju w skrzyni jak wymieniałem
teraz znowu zaczyna brakować oleju i juz mi biegi cięzko wchodzą mechanicy chcą odrazu wyciągać skrzynie za 350 zł samo wyciągnięcie a chce zmniejszyc koszty czytałem o takim czymś Ceramizer niby zakleja dziury mam golfa 4 1.6 16v czy to coś pomoze ? pomocy prosze
teraz znowu zaczyna brakować oleju i juz mi biegi cięzko wchodzą mechanicy chcą odrazu wyciągać skrzynie za 350 zł samo wyciągnięcie a chce zmniejszyc koszty czytałem o takim czymś Ceramizer niby zakleja dziury mam golfa 4 1.6 16v czy to coś pomoze ? pomocy prosze
Gdyby babcia miała jaja była by dziatkiem
cieknie juz ze 2 lata od kad mam nową skrzynie tylko wcześniej to na poduszce pod silnikiem sie zbierała kropla teraz juz troszke więcej jest pochlapane ale czy pomoze coś ten preparat
[ Dodano: 29 Mar 2010 17:30 ]
aha którędy sorki zle przeczytałem a cieknie to nawet nie wiem patrzyłem tak ale nic nie widze cała skrzynia pod sprodem jest mokra od oleju
aha którędy sorki zle przeczytałem a cieknie to nawet nie wiem patrzyłem tak ale nic nie widze cała skrzynia pod sprodem jest mokra od oleju
Gdyby babcia miała jaja była by dziatkiem
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
skąd mamy wiedziec skoro nie wiadomo skąd cieknie. Poza tym ceramizer to służy do czegoś innego niż uszczelnianie wycieków.fuma99 pisze:Ceramizer czy ten preparat pomoze czy nie kupywać go ??
????? Wszystko co jest zapocone to umyć, a potem obserwować. Niedługo to będzie trzeba pisać instrukję jak umyć zęby...fuma99 pisze:ale jak mam skrzynie wyczyścić jak mam zlokalozować wyciek
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ceramizer to chyba zmniejsza tarcię.... to to coś co NIBY silnik bez oleju jedzie... w skrzyni jest bardzo gęsty olej i ja bym nie bawił się w jakieś ceramizery...... co to kur...a wogule jest.... Tak jak piszą ci koledzy umyj skrzynkę podglądaj gdzie leci czy się poci i wtedy będziemy radzić...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...