Wycieraczka tył
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Wycieraczka tył
Mam taki problem z moim Mk2 dla niektorych to moze byc glupota ale mnie to troche denerwuje a chodzi o to ze
Wycieraczka tylnia jak ja włącze to sobie "biega " tam po tylniej szybie i czasem sie zatrzyma dobrze a czasem na srodku szyby !!! flaczego tak sie dzieje ??
A czasem jeszcze to sie zatrzyma i potem co jaki czas chodzi działa sobie jak czasówka !! wyłączyc ja musze przez włączenie przednich !! wtedy jak chodzą przednie to włączyc tylnia i wyłaczyc pozniej przednie czy jakos podobnie kombinować :// co to moze byc ??
Wycieraczka tylnia jak ja włącze to sobie "biega " tam po tylniej szybie i czasem sie zatrzyma dobrze a czasem na srodku szyby !!! flaczego tak sie dzieje ??
A czasem jeszcze to sie zatrzyma i potem co jaki czas chodzi działa sobie jak czasówka !! wyłączyc ja musze przez włączenie przednich !! wtedy jak chodzą przednie to włączyc tylnia i wyłaczyc pozniej przednie czy jakos podobnie kombinować :// co to moze byc ??
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Quatro7, a ktory to przekaznik bedzie ?? gdzie on jest i jak wyglda albo oznaczenie zebym sie nie pomylil ??
[ Dodano: Czw Mar 30, 2006 23:15 ]
GUPETTO, ahaa ok jutro zaraz sobie popatrze bo to chwilka bedzie i jesli sie nie mulisz to masz juz pointa )
BO mnie to wkurza ze ona sie atk byle jak zatrzymuje :/
[ Dodano: Czw Mar 30, 2006 23:15 ]
GUPETTO, ahaa ok jutro zaraz sobie popatrze bo to chwilka bedzie i jesli sie nie mulisz to masz juz pointa )
BO mnie to wkurza ze ona sie atk byle jak zatrzymuje :/