pszmiel pisze: I przestrzegam wszystkich. Jeśli macie wadliwy samochód. Coś się z nim dzieję, nie poddawajcie się i walczcie z problemem aż do skutku.
Rozbawiło mnie to, bo już sporo czasu straciłem na "walkę" z AKLem. Została jeszcze do obadania sonda i przepływomierz. Jak to nie pomoże pozbyć się drgawki, to nie będę się rozczulał nad autem i sprzedam. Jak kolego chcesz się ze swoim ożenić i być na dobre i złe, to wszystkiego dobrego życzę ale jak to mówią > tego kwiatu jest pół światu!
pszmiel pisze:Bo prawda jest taka... nigdy nie dostaniesz takiej samej kasy za swój samochód jaką sam dałeś, a kupisz następne gów.. z którym będzie jeszcze więcej problemów. Nigdy nie wiesz na co trafisz. A GOLF TO GOLF
I tu sie mylisz. Miałem golfa III i po pół roku od zakupu dawali mi za niego więcej. Teraz mam SRa i bez problemów jeszcze po kilku miesiącach od zakupu znajdę na niego klienta, który da tyle co ja wyłożyłem, a jak nie to kupię inny i na pewno lepszy, bo już wiem czego nie kupować.
Ps. Licz się trochę ze słowami kolego, bo ja Cię nie obraziłem.
[ Dodano: 27 Mar 2010 16:14 ]
speede pisze:Auto posiada klime manualna sa 2 wentylatory, klima wylaczona, silnik sie zagrzal i zalacza sie chlodzenie obiego z tym ze u mnie wlaczyly sie 2 wentylatory na chlodnicy i kreca sie ale nie wydaje mi sie ze z max predkoscia. Pozatym chyba powinien krecic sie tylko jeden, bo drugi jest od klimy. Silnik sie ochlodzil wentyaltory sie zatrzynaly i sprobowalem jeszcze raz nagrzac silnik i tak wkolko zawsze wlaczaja sie 2 wentyalory. Jak jest u Was ?
I tak powinno być. Zawsze się kręcą dwa. Zobacz jak są napędzane, czy aby nie są połączone tym samym paskiem?