manetka MFA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
manetka MFA
nie mam manetki MFA ale licznik mam i chciałbym przed kupnem tej manetki sprawdzic czy to działą . Odkreciłem ta osłone co jest zaraz za kierownicą i tak jest kostka brazowa oznaczenie jej to 26 lub 28 dochodzą do niej 4 kable czy to jest ta kostka do tej manetki MFA .Czy da sie zobaczyc to na krótko
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
tu jest
tu też
a tu jest schemat instalacji
Pozdrawiam.
[ Dodano: 26 Mar 2010 15:55 ]
żeby sobie to wyświetlić będziesz musiał zwierać ze sobą kable... nie lepiej kupić manetkę? niż coś pokiełbasić...
tu też
a tu jest schemat instalacji
Pozdrawiam.
[ Dodano: 26 Mar 2010 15:55 ]
żeby sobie to wyświetlić będziesz musiał zwierać ze sobą kable... nie lepiej kupić manetkę? niż coś pokiełbasić...
viewtopic.php?f=87&t=291120 czego nie było w tym aucie... eh.
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
możesz to zrobić przyciskiem, który odbija, jak np. reset w komputerze. Ale jak nie masz podpiętego podciśnienia i czujnika temperatury oleju i temperatury zewnętrznej to mało zobaczysz (np. średnie spalanie typu 3litrów na 100km;).
[ Dodano: 26 Mar 2010 23:19 ]
tu jest manetka na allegro
[ Dodano: 26 Mar 2010 23:19 ]
tu jest manetka na allegro
viewtopic.php?f=87&t=291120 czego nie było w tym aucie... eh.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
- podaj, jakie kolory przewodów dochodzątomi-ex pisze:Odkreciłem ta osłone co jest zaraz za kierownicą i tak jest kostka brazowa oznaczenie jej to 26 lub 28 dochodzą do niej 4 kable czy to jest ta kostka do tej manetki MFA
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.