Przy przyspieszaniu trzesie mi autem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przy przyspieszaniu trzesie mi autem
Przy przyspieszaniu trzesie mi autem. Trzesienie rozwniez drązkiem zmiany biegów. Zdarza sie ze puknie co jakis czas na zakrecie. Poduszki pod silnikiem ok a przeguby zewnetrze wymienione. Wydaje mi sie ze to przegub wewnętrzny od strony skrzynii biegow? Co o tym myslicie?
- szuwar GT TDI
- Mister Logistics
- Kontakt:
Też tak miałem, i też wew prawy . Na początku było słychać tykanie podczas przyspieszania, później cały czas, a później tak zaczęło budą trząść, że max 30km/h. Ale zatrzymałem się, po jakimś czasie przychodzę do auta, jadę i nic. Pojechałem na dziury, żeby się wytrzepał i nic. Więc robię trasę i po 40km znów się zaczęło, a po 60 masakra i znów 30km/h.
Przegub rozłożony, wyczyszczony, nasmarowany jeździ do dzisiaj, ale i tak słychać, że coś tam tłucze głucho.
Przegub rozłożony, wyczyszczony, nasmarowany jeździ do dzisiaj, ale i tak słychać, że coś tam tłucze głucho.
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 00:06 przez michajlow, łącznie zmieniany 2 razy.
Audi A3 1.8T AUM