Jak podnieść moc w VW Golf III 1.8
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Jak podnieść moc w VW Golf III 1.8
witam wszystkich serecznie i mam pytanko
Jak zwiekszyć moc seryjnego 1.8 z 75KM do 90KM bo tyle to one mają ale mnie się trafiła słabsza wersja i musu to się jakoś za rozsądne pieniadze zrobić
prosze o rade
Jak zwiekszyć moc seryjnego 1.8 z 75KM do 90KM bo tyle to one mają ale mnie się trafiła słabsza wersja i musu to się jakoś za rozsądne pieniadze zrobić
prosze o rade
dawno temu bylo bardzo duzo pisane na ten temat poszukaj w opcji szukaj a duzo sie dowiesz w ciagu kilku minut.
[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 20:37 ]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=1.8 och ci nowicjusze
[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 20:37 ]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=1.8 och ci nowicjusze

- piotrsrokosz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Jak podnieść moc w VW Golf III 1.8
Dokładnie nie pamiętam ale trzeba komputer przełożyć z silnika 90KM i wał korbowy wymienić.koneser_24 pisze:witam wszystkich serecznie i mam pytanko
prosze o rade
WV Golf 1,8 - 1992, AAM 75KM, LPG,
ABS, wspomaganie
ABS, wspomaganie
włoz walek od dwojki gti 107km i kompa od abs i bedzie bardziej dynamiczny, wywal kata i juz. a jak chcesz cos wiecej to zrob swapa bo wiecej grzebac w tym sie nie oplaca
>>>>>White GL by Stary<<<<
Re: Jak podnieæ moc w VW Golf III 1.8
Musisz zwiększyć stopień sprężania - tym się różnią wersje 75 i 90KMkoneser_24 pisze:witam wszystkich serecznie i mam pytanko
prosze o rade
Pzdr!