Brak kierunkowskazów, brak wycieraczek,brak ogrzewania lust.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak kierunkowskazów, brak wycieraczek,brak ogrzewania lust.
Problemy występują czesto i niewiem od czego są uzależnione,
podczas jazdy np, chwilowo są kierunkowskazy i wycieraczki a czami ich niema, brak również nawiewu powietrza. Przy objawach występują jakies trzaski z lewej strony kierownicy ( z przekaznika?)
Dodam że awaryjne działają.
Podpiąłem pod Vag-a i wyskoczył tylko bład 19456 -magistrala Can tablica przyżądów - kontrolka świec żarowych, po skasowaniu błąd pojawia sie dalej,
Gdzie szukac problemu ?
podczas jazdy np, chwilowo są kierunkowskazy i wycieraczki a czami ich niema, brak również nawiewu powietrza. Przy objawach występują jakies trzaski z lewej strony kierownicy ( z przekaznika?)
Dodam że awaryjne działają.
Podpiąłem pod Vag-a i wyskoczył tylko bład 19456 -magistrala Can tablica przyżądów - kontrolka świec żarowych, po skasowaniu błąd pojawia sie dalej,
Gdzie szukac problemu ?
Ostatnio zmieniony pn mar 22, 2010 15:43 przez lidoo, łącznie zmieniany 3 razy.
Witam nie jest to wina stacyjki ?? miałem też tak przez jakiś czas odcinało mi kierunki w czasie jazdy Z czasem przestało dodam jescze jak wyjołem kluczyk i włozyłem 2 raz było wszystko ok po jakimś czasie znowu to samo było .
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
bezpieczniki juz sprawdzałem, sprawne. przekaznik sprawny, ponieważ działają awaryjne .
[ Dodano: 23 Mar 2010 12:39 ]
Pojawił sie kolejny błąd 1274 silnik sterujący klapy przepływu powietrza V 71 uszkodzenie, po skasowaniu pojawia sie ponownie.
Niewiem czy te błedy mają coś wspólnego z brakiem kierunkwoskazów brakiem ogrzewania lusterek, brakiem nawiewu oraz brakiem wycieraczek.
[ Dodano: 23 Mar 2010 12:39 ]
Pojawił sie kolejny błąd 1274 silnik sterujący klapy przepływu powietrza V 71 uszkodzenie, po skasowaniu pojawia sie ponownie.
Niewiem czy te błedy mają coś wspólnego z brakiem kierunkwoskazów brakiem ogrzewania lusterek, brakiem nawiewu oraz brakiem wycieraczek.
Ostatnio zmieniony wt mar 23, 2010 13:35 przez lidoo, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy te objawy miałeś zaraz po zakupie auta ? Czy jesteś użytkownikiem tego auta i objawy pojawiły się podczas twojego użytkowania ??
błędy dot. klimy nie mają wpływu na wycieraczki itp, nawiew to silnik V2.
Tan pierwszy błąd od zegarów:
sprawdzić wiązkę, czy nie jest mokra, ostateczność to naprawa szafy, oprócz tego spróbował bym podmianki całej manetki kierunków, świateł. jeśli była by możliwość to sprawdzić moduł komfortu i wiązkę od niego.
Ogólnie to grzebanina ....
polukał bym, czy gdzieś woda się nie wlewała (wlewa)
Pozdrawiam
błędy dot. klimy nie mają wpływu na wycieraczki itp, nawiew to silnik V2.
Tan pierwszy błąd od zegarów:
sprawdzić wiązkę, czy nie jest mokra, ostateczność to naprawa szafy, oprócz tego spróbował bym podmianki całej manetki kierunków, świateł. jeśli była by możliwość to sprawdzić moduł komfortu i wiązkę od niego.
Ogólnie to grzebanina ....
polukał bym, czy gdzieś woda się nie wlewała (wlewa)
Pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).