Witam,
zabieram się do wymiany końcowego wydechu. Zależy mi żeby było jak najciszej choć pokusiłbym się na podwójne końcówki jak w GTi.
Moje pytanie jest takie czy mogę śmiało zakupić końcowy tłumik od GTi (zrobiłbym to dla wyglądu) i podpasuje mi on pod środkowy (ori zamiennik do RP)?? czy też zastosować zwykły najzwyklejszy końcowy dedykowany do RP??
Jakie będą różnice czy ten od GTi jeśli będzie pasować będzie głośniejszy od standardowego??
Wydech w RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
od gti 16v ma podwójne rurki z tyłu do tego ma wieksza srednice rury na która jest nakładnany wiec bedziesz musiał dawac jakies przejsciówki lyb spawac... podwójne rurki sa do silnika 18v czyli wiekszej mocy zeby dawało rade w miare wypychac to co zassie ... wiec moze byc odrobine głosniejszy niz seryjny... ale w sumie wyglad sie liczy pozdro
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tereferee kolego.. a slyszales o GTI 8V ?? PF PB np ??Karol G60 pisze:od gti 16v ma podwójne rurki z tyłu do tego ma wieksza srednice rury na która jest nakładnany wiec bedziesz musiał dawac jakies przejsciówki lyb spawac... podwójne rurki sa do silnika 18v czyli wiekszej mocy zeby dawało rade w miare wypychac to co zassie ... wiec moze byc odrobine głosniejszy niz seryjny... ale w sumie wyglad sie liczy pozdro
a co do tłumika.. jezeli z 8V .. to pasuje bez prpblemów plug & play wszsytko jak seryjny koncowy z RPka
wiem , bo miałem sprzedałem, bo dla mnie bylo za głosno
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
dołączę się do pytania kolegi piotr_5, jaką średnice ma rura która wchodzi w tłumik GTI dwururka?
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;