Domykanie szyb z PILOTA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kolega Wiesiek74 juz Ci napisal co i jak
Wiesiek74 pisze:jeśli interesuje kogoś zrobienie tego przez VDS-PRO to w moich postach jest załączony kompletny opis jak to trzeba zrobić
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302319
[img]http://www.bicker.republika.pl/av.gif[/img]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Teraz jest [b]A6 - APU[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
wysłałeś Seriove cislo ?kiss pisze:Może ktoś mi podać klucz do aktywacji tego czeskiego programu, bo po rejestracji czekam na maila i czekam i nic nie przychodzi?
[ Dodano: 02 Kwi 2010 19:41 ]
kluczem od innego nie odpalisz tego programu
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
dwa razy program rejestrowałem i klucz w 5min dostawałemkiss pisze:tak, oczywiście, na kilka adresów i nic - zadnej odpowiedzinorek111 pisze:wysłałeś Seriove cislo ?
[ Dodano: 02 Kwi 2010 19:50 ]
daj te cyferki Seriove cislo to zapytam o klucz
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
Dopiero jak utworzyłem konto na czeskiej stronce – www.atlas.cz to kluczyk przyszedł po paru minutach.
Odpaliłem program i po próbie aktywowania szyb wywala mi coś takiego:” jednotka neodpowida!”
Moduł mam - 1C0
co moze byc nie tak?
Odpaliłem program i po próbie aktywowania szyb wywala mi coś takiego:” jednotka neodpowida!”
Moduł mam - 1C0
co moze byc nie tak?
To oznacza ze program nie jest do twojej wersji modulu komfortu - zostaje VDS Prokiss pisze:po próbie aktywowania szyb wywala mi coś takiego:” jednotka neodpowida!”
Moduł mam - 1C0
co moze byc nie tak?
[img]http://www.bicker.republika.pl/av.gif[/img]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
najpierw wejdź w moduł żeby go rozpoznało a potem dopiero jak odczyta wejdź w aktywowanie okien - inaczej może tak robić błędykiss pisze:Dopiero jak utworzyłem konto na czeskiej stronce – www.atlas.cz to kluczyk przyszedł po paru minutach.
Moduł mam - 1C0
co moze byc nie tak?
Witam,
prosze o informacje, jaki modol komfortu byl montowany do golfa IV TDI 1.9 74KW produkowanego w Volsburgu, model na rok 2003, wersja Basis.
lub inne pytania, jaki modol komfortu domyka sam szyby przy zamykaniu auta z pilota a jaki modol tego nie robi?
gdzie moge znalezc modol komfortu w moim samochodzie?
gdzie w golf IV jest zlacze do podpiecia ODB2?
Z gory dzieki
Rafal
prosze o informacje, jaki modol komfortu byl montowany do golfa IV TDI 1.9 74KW produkowanego w Volsburgu, model na rok 2003, wersja Basis.
lub inne pytania, jaki modol komfortu domyka sam szyby przy zamykaniu auta z pilota a jaki modol tego nie robi?
gdzie moge znalezc modol komfortu w moim samochodzie?
gdzie w golf IV jest zlacze do podpiecia ODB2?
Z gory dzieki
Rafal
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 12:03 przez rafal17, łącznie zmieniany 1 raz.
daj numer nadwozia na pw to ustalimyrafal17 pisze:prosze o informacje, jaki modol komfortu byl montowany do golfa IV TDI 1.9 74KW produkowanego w Volsburgu, model na rok 2003, wersja Basis.
każdy "nauczony" domyka przy przytrzymaniu przycisku zamykania i otwiera przy przytrzymaniu przycisku otwieraniarafal17 pisze:jaki modol komfortu domyka sam szyby przy zamykaniu auta z pilota a jaki modol tego nie robi?
po zdemontowaniu osłon nad nogami kierowcy - przykręcony do kolumny kierowniczejrafal17 pisze:gdzie moge znalezc modol komfortu w moim samochodzie?
poniżej regulacji ogrzewania lub panelu climatronica (pod zaślepką)rafal17 pisze:gdzie w golf IV jest zlacze do podpiecia ODB2?
prosze bardzorafal17 pisze:Z gory dzieki