Czy jeden i ten sam synchronizator odpowiada za synchronizacje 2 biegu jak wrzucamy z 1 na 2 i jak redukujemy z 3 na 2 ( czy tu już jest to synchronizator 3 biegu ) ?
Synchronizator 2 biegu - 1 pytanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Synchronizator 2 biegu - 1 pytanie
Witam. Mam może głupie pytanie, ale akurat ze skrzynią miałem tyle styczności co wymiana całej i zmiana biegów podczas jazdy
Czy jeden i ten sam synchronizator odpowiada za synchronizacje 2 biegu jak wrzucamy z 1 na 2 i jak redukujemy z 3 na 2 ( czy tu już jest to synchronizator 3 biegu ) ?
- mateusz_kajtek
- Ma gadane

- Kontakt:
wydaje mi się że to jest jeden i ten sam synchronizator, ale w 100% pewnosci nie mam, niech wypowiedzą się bardziej obeznani w temacie forumowicze, ja mając problem z synchronizatorem zgrzytały mi biegi zarówno przy szybkiej zmianie biegu z 1 na 2 jak i przy szybkiej redukcji z 3 na 2 czyli logicznie patrzac wnioskuje że to jest jeden synchronizator...
NA SPRZEDAŻ MÓJ GOLFIK -> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3936548#3936548