Popsuło sie biedactwo :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Popsuło sie biedactwo :(
Mam problem, auto niehcce mi zapalic, nie wiem co z nim sie stało, keidys miałem problemy z przekaznikiem czy tez przetwornikiem Halla, wsiadłem dfo auta i odpaliłem go i odjechałem jakies 100 meteow i przestałmi chodzic probowałem wziasc go na hol zapalił ale tylko 1 raz chodzł chwilke po czym zgasł tak jakby nie dostawał paliwa ale paliwo w nim było, żpozniejsze proby okazały sie daremne, i nei wiem etraz co amm zrobic, zy ktos wie co mozebyc przyczyna???
-
- Forum Master
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dzisiaj sprobowałem przeczyscic swiece i przeczysciąłem rozdzielacz i o dziwo poszedłem sprobowac zapalic i zapalił.ale mysle ze to mogło by byc tez to ze pompa paliwowa jest zatkana czesciowo i dostaje mniej paliwa bo jak stał przez noc to mgoglo cois tam tej benzyny naleciec, nie wiem nie mam pojecia co to moze byc. jeszeli chodziło by to o ta pommpe to w jakiej cenie zmiesciłbym sie z wymiana?? i mam jeszzce jedno żpytanie nie dawno zamontowałem centralny zamek i alarm, po jakims czasie jak jade to centralny sam mi sie zalłacza i otwieraja mi sie drzwi, probowałem zmienic ustawienia tego siłownika zeby wypaychał mi na prosto ale to tez nie pomogło a długo, jednym słowem pech przybliza nastepny:) czasem bywa tak ze nie moge optworzyc auta normlanie bo złodzieje chieli mi ukrasc auto i rozwalili mi oby dwa zamki w aucie wchoze czasem przez bagaznik, troce siara ale coz:) DZIEKI ZA POMOC