MK - i wasze oponki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Byłem na www.opony.pl - świetna stronka, bardzo dobre ceny (porównywalne z Allegro). Ja chyba zdecyduję się na komplet BFGoodrich 185/60/14. Mają fajny bieżnik, no i w opiniach wypadają trochę lepiej niż Bravuris.
Byłem na www.opony.pl - świetna stronka, bardzo dobre ceny (porównywalne z Allegro). Ja chyba zdecyduję się na komplet BFGoodrich 185/60/14. Mają fajny bieżnik, no i w opiniach wypadają trochę lepiej niż Bravuris.
zima : przód: Dębica Frigo2 (nowe) 185/65/r14 tył:Goodyear (używane) 185/65/r14 Dębice kupiłem trochę za namową i nie żałuję ,naprawdę super się sprawdziły w jakby nie było srogą zimę
lato : Firestone-firehawk tz 200 185/60/r14 - nie narzekam
Michelin Energy 185/60/r14 - kupiłem dwie sztuki nowiutkie po okazyjnej cenie-jeszcze nie zakładane
Pozdrawiam )
[ Dodano: Pon Mar 27, 2006 23:32 ]
pozdrawiam
lato : Firestone-firehawk tz 200 185/60/r14 - nie narzekam
Michelin Energy 185/60/r14 - kupiłem dwie sztuki nowiutkie po okazyjnej cenie-jeszcze nie zakładane
Pozdrawiam )
[ Dodano: Pon Mar 27, 2006 23:32 ]
..widzę ,że śmigasz na michelin energy ? Jak je oceniasz ? Kupiłem ostatnio dwie sztuki Michelin Energy 185/60/r14 - nowiutkie po okazyjnej cenie -jeszcze nie zakładane ...sam nie wiem czy dobrze zrobiłem..dragon5555 pisze:Michelin energy 195/50r15 Trochę głośnawe ale rewelacyjne.
pozdrawiam
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam przyłącze się do pytania kolegi adisb,
otóz noszę się z zamiarem kupna Uniroyal Rain Sport 1 w rozmiarze 195/50/R15 tyle tylko że miałem w poprzednim sezonie Uniroyal 540 i do konca nie bylem z nich zadowolony na mokrej nawierzchni (moze przez bierznik 2 mm, ale nie mialem okazji na nich jezdzic jak bylo wiecej). Czy wszystkie opinie na temat tej opony sie potwierdzają, że jest super itp itd?
Czy ktoś od nas z forum miał te oponki? Jeśli tak to jakie są obiektywne opinie?
Z góry dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam.
Aha ile powinna mieć nowa opona w tym rozmiarze bierznika - 7 mm?
otóz noszę się z zamiarem kupna Uniroyal Rain Sport 1 w rozmiarze 195/50/R15 tyle tylko że miałem w poprzednim sezonie Uniroyal 540 i do konca nie bylem z nich zadowolony na mokrej nawierzchni (moze przez bierznik 2 mm, ale nie mialem okazji na nich jezdzic jak bylo wiecej). Czy wszystkie opinie na temat tej opony sie potwierdzają, że jest super itp itd?
Czy ktoś od nas z forum miał te oponki? Jeśli tak to jakie są obiektywne opinie?
Z góry dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam.
Aha ile powinna mieć nowa opona w tym rozmiarze bierznika - 7 mm?
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Pozatym że trochę je słychać przy większych prędkościach to są zajefajne, na mokry to rewelacja. To już nie pierwsze moje michelinki i złego słowa nie powiem.roroart pisze:.widzę ,że śmigasz na michelin energy ? Jak je oceniasz ? Kupiłem ostatnio dwie sztuki Michelin Energy 185/60/r14 - nowiutkie po okazyjnej cenie -jeszcze nie zakładane ...sam nie wiem czy dobrze zrobiłem..
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................