vw golf gti 20 8v
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
vw golf gti 20 8v
jestem tu nowy mam problem nie wiem czy to pompa czy filtr paliwa gaśnie na wolnych obrotach i pompa chodzi głośno np. jadę noga z gazu i gaśnie np odpalę na wolnych pracuje równo .Kiedyś mi się tak stało że jechałem i tak jak by mi paliwa brakowało i poprzekręcałem troszkę stacyjką pompka dobiła i znowu mogłem jechać i tak miałem przez 3 tygodnie przeszło mu i znowu to samo się dzieje tylko doszło gaszenie
precyzuj tematy zgodnie z regulaminem
precyzuj tematy zgodnie z regulaminem
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 20:38 przez tomi220, łącznie zmieniany 1 raz.
wojtas46, jeśli można spytać gzie się on znajduje i ile może kosztować i jaki mam kupić gti20 a np 18 gt
[ Dodano: 15 Mar 2010 18:55 ]
spawacz, jak i czym mam sprawdzić , w domowych warunkach to chyba niemożliwe
[ Dodano: 15 Mar 2010 19:00 ]
jak wymontować pompę mam od kumpla tylko nie wiem jak się wyciąga ją z baku wyjolem tylko pływak i nie mogę wyćągnąć z baku tylko ona jest od gti 16v nie wiem czy się ciśnienie będzie zgadzać
[ Dodano: 15 Mar 2010 18:55 ]
spawacz, jak i czym mam sprawdzić , w domowych warunkach to chyba niemożliwe
[ Dodano: 15 Mar 2010 19:00 ]
jak wymontować pompę mam od kumpla tylko nie wiem jak się wyciąga ją z baku wyjolem tylko pływak i nie mogę wyćągnąć z baku tylko ona jest od gti 16v nie wiem czy się ciśnienie będzie zgadzać
-
- Forum Master
- Kontakt:
Ja mozna kupic uzywany filtr? CZy ty sie dobrze czujesz to tak jak wymiana zloma na zlom, a cisnienie sprawdzi w domu, na listwie jest krociec do podlaczenia wezyka z zegarem to chyba nie jest jakis kosmos co?
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
Czego ty nie mogłeś znaleźć...
http://moto.allegro.pl/item945663226_fi ... s_bmw.html
W sklepie nawet dostaniesz tańszy ( innej firmy ).
A węglowy to jest pochłaniacz par ( oparów ) paliwa z baku i to masz w nadkolu pod filtrem powietrza ( nie grzeb i nie ruszaj tego
bo po co ), ale to nie o to chodzi i nie to filtruje paliwo z syfów. To ( filtr węglowy oparów paliwa ) jest wynikiem za długich rączek ekologów 
http://moto.allegro.pl/item945663226_fi ... s_bmw.html
W sklepie nawet dostaniesz tańszy ( innej firmy ).
A węglowy to jest pochłaniacz par ( oparów ) paliwa z baku i to masz w nadkolu pod filtrem powietrza ( nie grzeb i nie ruszaj tego