czyli jak, przecież chyba się tego nie ustawia chyba że Vagiem.Pierzak pisze:ustawiliśmy poprawnie zapłon
[ Dodano: Nie Lut 07, 2010 2:01 pm ]
przeważnie zdaje się własnie złe włożenie aparatu daje taki efekt
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czyli jak, przecież chyba się tego nie ustawia chyba że Vagiem.Pierzak pisze:ustawiliśmy poprawnie zapłon
Dokładnie. Miałem u siebie to samo w ADY. Wymienili mi aparat, a silnik dalej wpadał w awaryjny. W całym Radomiu nikt nie potrafił powiedzieć o co kaman, aż w końcu się wnerwiłem, pojechałem do ASO i się okazało, że aparat był źle przykręcony.Paweł Marek pisze:przeważnie zdaje się własnie złe włożenie aparatu daje taki efekt
Paweł Marek pisze:ja bym próbował na innym programi się podłączyć,
VAG 3.11, 4 albo VAGtool czyli różne wersje programów diagnmostycznych, czasem jeden nie czyta inny czytaPierzak pisze:Szczerze to niewem o co chodzi, mozesz mi wytlumaczyc?
mechanik czy elektryk wmówił ci kompletną bzdurę, nic nie ustawia się stroboskopem, można tylko sprawdzić czy jest ok.Pierzak pisze:Zmieniłem aparat zapłonowy, zapłon jest ustawiony idealnie stroboskopem,
a czytasz co piszemy? Oprócz tego że aparat zapłonowy ma miec czujnik halla sprawny, to musi być włożony w odpowiedniej pozycji.Pierzak pisze:aparat jest sprawny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 119 gości