MK3 i Alarm oryginalny Problem!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 i Alarm oryginalny Problem!
Przy próbie założenia blokady zapłonu niechcący zrobiłem zwarcie w okolicach skrzynki bezpieczników,od tego momentu nie mogę odpalić golfiny,kręci i nie odpala,a po zamknieciu drzwi na kluczyk dioda sygnalizująca alarm się nie świeci,sprawdzałem bezpieczniki i są ok,proszę o pomoc.A golf 94r,2.0gti edition z oryginalnym alarmem.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
znajduje się ona nad skrzynką bezpiecznikową po lewej stronie musisz ściągnać te plastiki pod kierownicą i jak schylisz głowę to zobaczysz nakrętkę na klucz nr10 odkrecasz wkładasz rękę od spodu i delikatnie ją wyjmujesz roboty dosłownie na 5 minPajorek pisze:nie moge znalezc tej cholernej centralki od alarmu
Chyba znalazłem te centralke jest na fotkach(o ile je widać),ale bezpiecznika niestety zadnego nie widze,qurcze chyba bede musial zaczac szukac jakiegos fachowca bo sam nie dam rady,chyba ze macie jakies pomysly co by tu jeszcze posprawdzac,sprawdzalem i prad do centralki dochodzi,przy przekreceniu stacyjki jeden z przekaznikow na plytce sie zalancza,jesli macie jakies pomysly to piszcie,pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja miałem takie cos izpo przekreceniu klucza w stacji to wogóle kontroleki mi sie nie zaświeciły i wina była tej centralki gość coś mi tam od spodu polutował i jest ok jak bede miał czas to zrobie fote tej płytki od spodu jak to polutowane jestPajorek pisze:Chyba znalazłem te centralke jest na fotkach(o ile je widać),ale bezpiecznika niestety zadnego nie widze,qurcze chyba bede musial zaczac szukac jakiegos fachowca bo sam nie dam rady,chyba ze macie jakies pomysly co by tu jeszcze posprawdzac,sprawdzalem i prad do centralki dochodzi,przy przekreceniu stacyjki jeden z przekaznikow na plytce sie zalancza,jesli macie jakies pomysly to piszcie,pozdrawiam