dylemat olejowy {mk III} :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dylemat olejowy {mk III} :)
Wiatam serdecznie! Samochód ma już troche przejachane dokładnie 120 tyś, popychacze mimo wymiany stukają ostro. Cały czas jeżdże na NA cstrolu GTX Magnatecu i myśle że teraz powinienem zmienic na tego GTX Long milage co wy na to????Może macie jaieś inne pomysły. Dzięki
O! I z tym się zgadzam! Ja też nic nie mogę znaleźć, bo wyskakuje mi mnóstwo jakichś cyferek i tyle Poza tym za każdym razem gdy chcę zmienić sobie temat albo odpowiedzieć to przerzuca mnie na stronę logowania - drugi raz pisać to samo??? nie chce mi sięCROW81 pisze:masz oczywiście racje ale ta wyszukiwarak jest do kitu, ja wpisuje hasło olej itp a ona wynikiem są posty np jak wymienic abs. spuer normalnie super :\
Co do oleju... mój MK3 ma przejechane 145.000 i jeździ na magnatec-u. Narazie nie zauważyłem jakichś anomalii.
- Jackq
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja mam przejechane 202tys i leje lotosa polsyntetyka i chodzi jak zloto
Audi A3 1,8T Quattro 201PS by COMPsport
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Witam...
rozumiem ze wymieniles popychacze? Co do niech to daj im troche czasu na dotarcie sie... one tak maja...CROW81 pisze:popychacze mimo wymiany stukają ostro
to jesli jest to orginalny wynik nie krecony to tylko pogratulowac i trzymac sie z daleka od High Millage... przy takim przebiegu i braku wyciekow lal bym z czystym sumieniem syntetyk... ale nie Magnateca... sam jezdze na 0w40 RS 'Race' i bardzo go chwale... silnik naprawde fajnie i spokojnie pracuje na tym oleju...pozdrawiamCROW81 pisze:Samochód ma już troche przejachane dokładnie 120 tyś,