"chromowana" końcówka tłumika - Wasze rady
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
"chromowana" końcówka tłumika - Wasze rady
Witam,
Chcę założyć sobie końcówkę na wydech w golfie 3, ale nie wiem co warto kupić (jaka firma itd.). Na rynku pełno jest końcówek droższych i tańszych, z nierdzewki itp. Chciałbym kupić coś co nie zardzewieje po jednym sezonie, a jednocześnie będzie proste w montażu. Wielka prośba o Wasze rady.
Chcę założyć sobie końcówkę na wydech w golfie 3, ale nie wiem co warto kupić (jaka firma itd.). Na rynku pełno jest końcówek droższych i tańszych, z nierdzewki itp. Chciałbym kupić coś co nie zardzewieje po jednym sezonie, a jednocześnie będzie proste w montażu. Wielka prośba o Wasze rady.
Re: "chromowana" końcówka tłumika - Wasze rady
z końcówkami zazwyczaj nie ma problemu z montażem, gdyż albo je się przykręca obejmą ,albo trzeba ją przyspawaćDrLupus pisze:Witam,
a najlepsze według mnie to końcówki są Remusa ...
- barteKKK03
- V.I.P.
te przykrecane obejma to o kant d... je rozstrzaskacz końcówkami zazwyczaj nie ma problemu z montażem, gdyż albo je się przykręca obejmą ,albo trzeba ją przyspawać
jak co to kupuj wspawaywana ! bedzie najlepszy efekt.. polecasm ulter lub KM z polskich..
pamietaj ze koncowka nie da ci dzwieku!!!
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
no fakt! najlepsza końcówka jest wspawana !!MAPET pisze:te przykrecane obejma to o kant d... je rozstrzaskacz końcówkami zazwyczaj nie ma problemu z montażem, gdyż albo je się przykręca obejmą ,albo trzeba ją przyspawać
jak co to kupuj wspawaywana ! bedzie najlepszy efekt.. polecasm ulter lub KM z polskich..
pamietaj ze koncowka nie da ci dzwieku!!!
pzdr
Ja tak zrobiłem poniemiecki tłumik się przepalił i do nowego tłumika przyspawałem końcówke ze starego bo jest bardzo dobrze wykonana juz 1,5 roku i nic nie rdzewieje.Fox_00 pisze:jak tłumi się skończy no to wtedy końcówkę się obcina i można ją dospawać do następnego tłumikaDrLupus pisze:No tak, spawana... ale jak tłumik się "skończy" to i końcówka będzie do wyrzucenia prawda?. A wiecie może gdzie w necie można obejrzeć/kupić polecane przez Was końcówki?
- barteKKK03
- V.I.P.