Problem z światłem mijania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z światłem mijania
Witam kolegów !
W moim golfie w czasie jazdy zgasło prawe światło mijania. Sprawdziłem żarówkę czy nie jest przepalona i bezpieczniki i wszystko ok. Nie wiem co mogło nawalić, a może jakiś przekażnik czy włącznik.
W moim golfie w czasie jazdy zgasło prawe światło mijania. Sprawdziłem żarówkę czy nie jest przepalona i bezpieczniki i wszystko ok. Nie wiem co mogło nawalić, a może jakiś przekażnik czy włącznik.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Problem z światłem mijania
Mozo to sprzwdzales, ale napisze wszystkie czynnosci jakie ja bym zrobil:adam.g pisze:Witam kolegów !
1. sprawdz zarowke w drugim reflektorze bo po ogledzinach włokna nie zawsze mozna stwierdzic czy jest spalona.
2. sprawdzenie bezpiecznika od prawego swiatla o numerze 2 w szeregu bezpieczników
3. sprawdzenie styków kostki zarówki.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA