Czy da sie zrobic zegary jak motorze?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Hubson1705
- Nowicjusz
- Kontakt:
wiedzialem ze w koncu ktos gdzies jakos oapnuje ta sprawe i czekam teraz tylko na efekty pomysl z testem zegrow juz sie pojawial i chyba juz tez mowilem ze za wolno jak dlamnie te zegary chodza troszq w czasie testu. mam tez nadzieje ze jak ktos z was to ogarnie to nie bedzie zbyt trudne do zaprogramowania w zegar na tyle zeby nie mozna bylo tego zrobic kabelkiem USB chyba bedzie ciezko takze pewnie tym od VAG Tacho jak sie domyslam. Ma taka nadzieje bo raczej ciezko bedzie gdzies do kogos podjechac zeby mi to zapodal bo niestety mam kawalaek do Polski(Irlandia)
Szczerze powiem ze z nudow wymyslilem ten bajer i zakladajac ten temat nie sadzielm ze wogole sie ktos tego podejmie ale jak widac jest paru "genjuszy" elektronicznych u nas na forum.
Czekam na owoce waszej pracy z niecierpliwoscia.
POZDRO
Szczerze powiem ze z nudow wymyslilem ten bajer i zakladajac ten temat nie sadzielm ze wogole sie ktos tego podejmie ale jak widac jest paru "genjuszy" elektronicznych u nas na forum.
Czekam na owoce waszej pracy z niecierpliwoscia.
POZDRO
[img]http://www.bicker.republika.pl/av.gif[/img]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Teraz jest [b]A6 - APU[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
bicker83 pisze:Hakiwierze w Ciebie jak nikt-w kwestii szkoly tez samych piatek zycze !!!Haki pisze:Więc pozostaje kwestia programatora do tego scalaka i można się zacząć bawić , ale najpierw muszę się pobawić z sieciami neuronowymi i projektami w szkole
POZDRO
Hehe uporałem uporałem ... może samych 5 nie było w indeksie - bo wpadła jedna 4 - więc źle nie jest ... teraz czas się zająć tymi zegarami ... postaram się w ten weekend coś podziałać .. bo dopiero co z targów w Kielcach wróciłem .. i padam na
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
No to elegancko ))) nie moge sie efektu doczekac )))Hehe uporałem uporałem ... może samych 5 nie było w indeksie - bo wpadła jedna 4 - więc źle nie jest ... teraz czas się zająć tymi zegarami ... postaram się w ten weekend coś podziałać .. bo dopiero co z targów w Kielcach wróciłem .. i padam na
POZDRO
[img]http://www.bicker.republika.pl/av.gif[/img]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
- Hubson1705
- Nowicjusz
- Kontakt:
Rotex pisze:Jak w Passacie CC można to i w Golfie będzie można
Hehheh nie tak łatwo kolego nie tak łatwo napisałem do gościa od tego CC....
oto jego odpowiedź hello...Yes, is a normal Start in the passat CC więc to standard w CC .. zaimplementowany w zegary
- Lukasz_mk2
- Forum Master
jak byś był zainteresowany to ja mam zegary od mk3 do testów by się nadały, jak by co to czekam na PWP.S. nie ma ktoś niepotrzebnych zegarów na zbyciu na testy ??
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 11:36 przez Lukasz_mk2, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie praca zawieszona z powodu wyjazdu służbowego ... od prawie tygodnia śmigam po Małopolsce i Podkarpaciu ... ale coś się ruszy .... więc pozostaje troszkę poczekać.
Najgorsze ,że nie mam zegarów - na których mogę robić testy - tylko wyciągam swoje ... no cóż,,,
Najgorsze ,że nie mam zegarów - na których mogę robić testy - tylko wyciągam swoje ... no cóż,,,