wszystkie kierunki swieca nonstop
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wszystkie kierunki swieca nonstop
Witam,
Dzis podczas jazdy nusiałem sie awaryjnie zatrzymac na poboczu właczam awaryjne wszystkie kierunki cyklicznie migaja i jest ok...po chwili patrze a wszystkie kierunki swieca swiatlem ciagłym, właczam kierunek raz lewo raz prawo i tez bez migania.....ktory przekazniki i gdzie sie znajduje jest odpowiedzialny za miganie kierunkwskazów (inne oswietlenie jest ok )
dzieki za info i pozdrawiam
Dzis podczas jazdy nusiałem sie awaryjnie zatrzymac na poboczu właczam awaryjne wszystkie kierunki cyklicznie migaja i jest ok...po chwili patrze a wszystkie kierunki swieca swiatlem ciagłym, właczam kierunek raz lewo raz prawo i tez bez migania.....ktory przekazniki i gdzie sie znajduje jest odpowiedzialny za miganie kierunkwskazów (inne oswietlenie jest ok )
dzieki za info i pozdrawiam
[size=100][color=red][b]You´ll Never Walk Alone[/b][/color][/size]
pewnie masz problem w manetce,jak awaryjne dzialaja a kierunki nie
przekaznik ma styki nr 31 , 49 , 49a, nad bezpiecznikami sa przekazniki pod kierownica z lewej strony, przekaznik nr 21
przekaznik ma styki nr 31 , 49 , 49a, nad bezpiecznikami sa przekazniki pod kierownica z lewej strony, przekaznik nr 21
Ostatnio zmieniony ndz gru 27, 2009 17:15 przez damian81Z, łącznie zmieniany 3 razy.
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104575abpel pisze:.ktory przekazniki i gdzie sie znajduje jest odpowiedzialny za miganie kierunkwskazów (inne oswietlenie jest ok )
R6
Panowie u mnie po stluczce nie dziala przedni kierunek.Nie jest zbity poprostu nie pali się żarówka a pozostałe żarówki czyli boczna i tylna migają w oszałamiająco szybkim tempie.Czy to będzie kwestia żarówki która pod wpływem wstrząsu przerwał się żarnik czy coś z kablami??I jeszcze jedno bo w swoim MK III jeszcze nie miałem okazji wymieniać żarówki w kierunku bledna była na zatrzasku i już zdjąłem a jak mam zdjąć kierunek??Też jest na zaczepie czy jak??Nie chcę uszkodzić dodatkowo.
Niestety w szklanej kuli skończyło się paliwo nuklearne i nie jestem w stanie wywróżyć.riggs pisze:Czy to będzie kwestia żarówki która pod wpływem wstrząsu przerwał się żarnik czy coś z kablami??
Wstydziłbyś się zadawać takie pytania.
Też jest na zatrzasku.riggs pisze:bledna była na zatrzasku i już zdjąłem a jak mam zdjąć kierunek??
- FURMAN TDI
- Użytkownik
Te pozostałe mrugające w szybszym tempie oznajmują że jedna z żarówek nie mruga(nie świeci), wymień te nie świecącą na nówke i będziesz wiedział czy to kwestia przepalonej żarówki czy przerwanej masyriggs pisze:Panowie u mnie po stluczce nie dziala przedni kierunek.Nie jest zbity poprostu nie pali się żarówka a pozostałe żarówki czyli boczna i tylna migają w oszałamiająco szybkim tempie.

No dzięki Panowie.Sorka że może pytania niektóre głupawe ale działam nieco chaotycznie bo auto potrzebuje do pracy a kierunek nie działa nie chcę stracić dowodu rej.bo auto uszkodzone przez oszołoma co prawda jezdzi ,oświetlenie działa poza tym kierunkiem no ale masa kłopotów i pewnie wojna z TU o odpowiednie odszkodowanie.Więc prosze mnie zrozumieć.Pozdrawiam
- FURMAN TDI
- Użytkownik