Sprzęgło dość wysoko bierze.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sprzęgło dość wysoko bierze.
Czy istnieje możliwość regulacji tego przy sprzęgle automatycznym (hydraulicznym)?
Jakie sprzęgło automatyczne? Takie jak w Ecomatic?henio8 pisze:sprzęgle automatycznym (hydraulicznym)?
Ostatnio zmieniony pt mar 05, 2010 14:09 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.
wysoko bierze czyli po ruszaniu z biegu trzeba długo trzymać nogę na sprzęgle i gazie jednocześnie by załapał płynnie. Chodzi o sprzęgło hydrauliczne (czy tam jak czasem niektórzy mówią- automatyczne). Mechanik powiedział, że ono musi tak brać i nie bardzo jest możliwość regulacji tego przy hydraulicznym sprzęgle. W sumie nie jest to dla mnie problem, ale lepiej jakby szybciej można by nogę ze sprzęgła zdjąć.
[ Dodano: 05 Mar 2010 13:12 ]
[ Dodano: 05 Mar 2010 13:12 ]
Nie, chodzi mi o zwykłe- hydrauliczne, może źle nazwałem, ale tak niektórzy mówią na hydrauliczne sprzęgło.jhosef pisze:Jakie sprzęgło automatyczne? Takie jak w Ecomatic?henio8 pisze:sprzęgle automatycznym (hydraulicznym)?
Ostatnio zmieniony pt mar 05, 2010 14:15 przez henio8, łącznie zmieniany 3 razy.
hehe MECHANIK za 2gr co do regulacji to ma racje a co do łapania sprzęgła kolego to CI sie sprzęgło kończy i oto taki efekt tego czeka cię wymiana sprzęgła w niedługim czasie i potem bedzie ok!!
[ Dodano: 05 Mar 2010 13:16 ]
a te auto to ma manualna skrzynie czy automat bo sie gubię w tym twoim pisaniu juz!!
[ Dodano: 05 Mar 2010 13:16 ]
a te auto to ma manualna skrzynie czy automat bo sie gubię w tym twoim pisaniu juz!!
JADĄC Z PRĘDKOŚCIĄ 280KM/H...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...