Sory kolego ale z tego co zdążyłem się zorientować to, jeśli się poleje wodą to zazwyczaj przestaje piszczeć a nie zaczyna :/
[ Dodano: 04 Mar 2010 11:37 ]
Panowie zrobiłem ten brutalny test sprzęgła o którym wyczytałem w książce serwisowej . Stanąłem na równym, spuściłem ręczny wrzuciłem 3-kę i zacząłem dawać gazu i puszczać sprzęgło noi nagle autko bum zgasło.... czyli to że sprzęgło jest uszkodzone czy coś możemy chyba wykluczyć prawda????
[ Dodano: 04 Mar 2010 12:56 ]
Jeśli można to proszę o odp
[ Dodano: 04 Mar 2010 22:20 ]
Jechałem teraz do domu jest - 3 stopnie i nic mi nie piskało a w południe kiedy jechałem jak było ciepło to praktycznie przy każdej zmianie był pisk :/ hmmm jak sądzicie??
[ Dodano: 04 Mar 2010 22:22 ]
Jechałem teraz do domu jest - 3 stopnie i nic mi nie piskało a w południe kiedy jechałem jak było ciepło to praktycznie przy każdej zmianie był pisk :/ hmmm jak sądzicie??
[ Dodano: 06 Mar 2010 00:11 ]
No tak jak mówiłem sprzęgło chodzi normalnie. kopa ma autko niezłego , sprawdzałem

noi zapiszczało mi tylko raz ( jak zbyt wolno puszczałem sprzęgło a gazu sporo było już dane ) i to tylko w tych dwóch przypadkach tak to cisza .... no nic widać nie ma co wpadać w panikę tylko jeżdzić tak dalej i obserwować co sie bd dziać. Bo pojadę do mechanika a on co?? no zacznie mi pewnie wymieniać po koleii wszystko a nic może nie dać , tylko kasy szkoda....