Pompa wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pompa wspomagania
Potrzebuję pompę wspomagania do mojego Golfika. Znalazłem na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38892842
po pierwsze nie wiem czy to dobra cena?
po drugie nie mam pewności, czy będzie pasować do mojego auta (1.8 75KM(55KW) silnik AAM)?
czy ktoś potrafi mi pomóc, doradzić?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38892842
po pierwsze nie wiem czy to dobra cena?
po drugie nie mam pewności, czy będzie pasować do mojego auta (1.8 75KM(55KW) silnik AAM)?
czy ktoś potrafi mi pomóc, doradzić?
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2009 11:28 przez peyot, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba padła pompa
Witam
Nawiązując do tematu mi też chyba pompa bo jakoś cieżko kiera mi chodzi , czy może w golfach 2 tak kiepsko działa to wspomaganie, jest troche lzej niz w normalnym sprzecie bez wspomagania.Moze czas kupić nową pompe ?
Pozdro
Nawiązując do tematu mi też chyba pompa bo jakoś cieżko kiera mi chodzi , czy może w golfach 2 tak kiepsko działa to wspomaganie, jest troche lzej niz w normalnym sprzecie bez wspomagania.Moze czas kupić nową pompe ?
Pozdro
mi padla pompa, to ja naprawilismy z mechanikiem.
jak sie dowiadywalem, to ceny sa od 400 (za regenerowana + musisz oddac stara) do kilku tysiecy nowa oryginalna w ASO VW....
a czy ci ta bedzie pasowac? wykrec stara i sprawdz czy jest taka sama.
mi poszly uszczelki w pompie za naprawe (wymiane uszczelnien i lozyska) z plynem dalem kumplowi mechanikowi stowke!
jak sie dowiadywalem, to ceny sa od 400 (za regenerowana + musisz oddac stara) do kilku tysiecy nowa oryginalna w ASO VW....
a czy ci ta bedzie pasowac? wykrec stara i sprawdz czy jest taka sama.
mi poszly uszczelki w pompie za naprawe (wymiane uszczelnien i lozyska) z plynem dalem kumplowi mechanikowi stowke!
Just passing trough...
-
- Nowicjusz