chrupie w kole
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
chrupie w kole
Witam wszystkich cos zaczelo mi chrupac w kole lewym nie zalezne jest to od tego czy na skreconych kolach czy na prostych, cos tez dziwnie huczy... nie wiem czy to lozysko sie rozlatuje i tak dziwnie pochrumkuje czy co to moze byc...domyslam sie ze auto bylo uderzone w kolo bo widzialem ze na polosce jest naklejka... czyli bylo wymieniane cos moze lozysko zostalo powypadkowe? i teraz zaczyna sie sypac ... prosze o pomoc bo koszt wymiany lozyska jest nie wielki ale nie wiem czy to jest to.
sklejku, zobacz czy po jeździe masz goracą felgę Moze to być też przegub . .wiec tak czy tak do wymiany!!sklejku pisze:prosze o pomoc bo koszt wymiany lozyska jest nie wielki ale nie wiem czy to jest to.

Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
sklejku, zobacz czy po jeździe masz goracą felgę Moze to być też przegub . .wiec tak czy tak do wymiany!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... +%B3ozyska[/quote]
Felga ma taka sama temperature jak z drugiej strony nawet po ostrzejszej jezdzie..
[ Dodano: 01 Mar 2010 19:38 ]
a co do chrupiacego przegubu to raczej na porostych kolach by go nie bylo slychac tylko klepanie na skreconych ...chociazby nawet mocniej

Felga ma taka sama temperature jak z drugiej strony nawet po ostrzejszej jezdzie..
[ Dodano: 01 Mar 2010 19:38 ]
a co do chrupiacego przegubu to raczej na porostych kolach by go nie bylo slychac tylko klepanie na skreconych ...chociazby nawet mocniej