Centralny bagaznika Variant
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Centralny bagaznika Variant
Koledzy mam problem z centralnym od bagaznika. Po otwarciu z pilota, drzwi sie otwieraja ale bagaznik po nacisnieciu na guzik w klapie nie reaguje. Co jest nie tak ? Jak otwieram bagaznik z kluczyka to wszystko dziala.
Re: Centralny bagaznika Variant
jarciu pisze:Koledzy mam problem z centralnym od bagaznika. Po otwarciu z pilota, drzwi sie otwieraja ale bagaznik po nacisnieciu na guzik w klapie nie reaguje. Co jest nie tak ? Jak otwieram bagaznik z kluczyka to wszystko dziala.
Zerknij http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=271942
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Bo rozumiem że masz tam centralny?
Pytanie głupie ale w moim golasie, zamek centralny był dokładany przy zakupie w ASO i oczywiście nie potrafili nic wymyśleć do klapy - dlatego CZ działa tylko na drzwiach natomiast klapa jest albo caly czas otwarta albo zamknięta - tak jak ją ustawię kluczykiem.
Ale mam już na to sposób - przekaźnik bistabilny sterowany polaryzacją - tylko nie mam kiedy i jak przeciągnąć kabelków do klapy, ale to kwestia tygodni
Pytanie głupie ale w moim golasie, zamek centralny był dokładany przy zakupie w ASO i oczywiście nie potrafili nic wymyśleć do klapy - dlatego CZ działa tylko na drzwiach natomiast klapa jest albo caly czas otwarta albo zamknięta - tak jak ją ustawię kluczykiem.
Ale mam już na to sposób - przekaźnik bistabilny sterowany polaryzacją - tylko nie mam kiedy i jak przeciągnąć kabelków do klapy, ale to kwestia tygodni