1) Mianowicie, jak chamuje jest bardzo ciezko zablokować koła, a jak już dojdzie do zablokowania kół to blokuje się tylko jedno, prawe. Przejmować się, czy dac sobie spokój. A jeżeli tak nie ma byc to na co zwrócić uwagę?? Może to byc wina płynu?? czy cos z zaciskie. Dodam, że jakiś czas temu (1500 km temu) były wymieniane tarcze i klocki i przeczyszczane zaciski.)
2) Problem numer dwa dotyczy prędkościomierza. Dzisiaj sobie jadę stałą prędkościa a tu patrze wskazówka sobie lekko skacze. Tak w obrebie 10 km/h. No to zacząłem przyśpieszać i przy 80 przestała. zwolniłem to drgała do 40km/h potem tez przestała. Po jakims czasie przeszło i drgania sa teraz naprawe minimalne. Jak się przypatrzyć to widac ze wskazówka lekko drży. Co może byc przyczyna??
A tak dla ciekawostki odam, że mieliśmy dzisiaj spota i mierzyliśmy auta ile które do 100 robi. No i mój golfik (1.3NZ) zszedł poniżej 15 sekund. Teraz nie podam dokładnie bo nie pamietam. Jutro będzie filmik to podam. A najlepsze że fabryka podaje 16.5