lewy zamek centralny nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dawwwid, prawdopodobnie cos nie laczy albo sie wyrobilo. bo silownik napewno chodzi zamek w drzwiach tez tak jak powinen. wg mnie przy przekrecaniu kluczyka cos nie wlancza silownika. przy przekreceniu od pasazera jest ok wiec cos sie spierdzielilo przy zamku. wiecej ci nie pomoge bo jescze nigdy tego nie rozkrecalem.
[ Dodano: 20 Lut 2010 13:02 ]
mialem podobny problem jak dawid z tym ze okazalo sie ze bolczyk w drzwiach nie opadal do konca i dlatego nie zalaczal sie silownik.
[ Dodano: 20 Lut 2010 13:02 ]
mialem podobny problem jak dawid z tym ze okazalo sie ze bolczyk w drzwiach nie opadal do konca i dlatego nie zalaczal sie silownik.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
-
- Nowicjusz
Dokładnie mam ten sam problem w MK3 1,6 ABU.Dawwwid pisze:A jak u mnie jest tak, że centralny działa tylko od strony pasażera, a od strony kierowcy zamyka tylko jego drzwi to co może być przyczyną ?
Od strony kierowcy tylko zamykają się za pomocą kluczyka a od strony pasażera zamykają się wszystkie drzwi, bagażnik i wlew od paliwa. Jest to stary mechanizm na pompkę.
Jaka może być przyczyna ??