Niedziala predkościomierz i pływa wskaznik od paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Niedziala predkościomierz i pływa wskaznik od paliwa
Witam.
Mk4 1.4 16V
rok 1999
Tak jak w temacie napisałem nie działa mi prędkościomierz wcześniej działał normalnie i od końca wakacji zaczął skakać no i na początku tego roku przestał działać.
Co może być tego przyczyną??
A druga starka to mianowicie pływająca wskazówka od paliwa zaczęła pływać jakieś 3-4 miesiące temu czyli Listopad Grudzień.
Co może być tego przyczyna??
Nic przy tym liczniku nie grzebałem samo tak się zrobiło.
Jeśli wie ktoś gdzie jest jakiś warsztat w warszawie lub okolicach który by mi to zrobił to proszę napisać. no chyba ze ta usterka to jakaś pierdoła to zrobię sam.
Z góry dziękuje
Mk4 1.4 16V
rok 1999
Tak jak w temacie napisałem nie działa mi prędkościomierz wcześniej działał normalnie i od końca wakacji zaczął skakać no i na początku tego roku przestał działać.
Co może być tego przyczyną??
A druga starka to mianowicie pływająca wskazówka od paliwa zaczęła pływać jakieś 3-4 miesiące temu czyli Listopad Grudzień.
Co może być tego przyczyna??
Nic przy tym liczniku nie grzebałem samo tak się zrobiło.
Jeśli wie ktoś gdzie jest jakiś warsztat w warszawie lub okolicach który by mi to zrobił to proszę napisać. no chyba ze ta usterka to jakaś pierdoła to zrobię sam.
Z góry dziękuje
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Ciekawe z tym bezpiecznikiem...
[ Dodano: 17 Lut 2010 23:25 ]
Na pewno nie zaszkodzi jak wszystkie sprawdzisz...ja sprawdzam co kilka miesięcyMariusz9191 pisze:jaki numerek tego bezpiecznika??
[ Dodano: 17 Lut 2010 23:25 ]
o właśnie...też coś kojarzę że ten bezpiecznik może robić takie jaja...on jest też odpowiedzialny za światła cofaniagreg pisze:nr 7 - 10A