Zamek bagażnika

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

marciniak82
Nowicjusz
Nowicjusz

Zamek bagażnika

Post autor: marciniak82 » wt lut 16, 2010 13:31

Witam
Chcialem sie dowiedziec w jakiej pozycji powinien byc zamek jezeli jest zamkniety?Bo u mnie jest tak, ze przy zamknietym to wejscie na kluczyk jest ustawione pionowo. A wydaje mi sie, ze powinno byc odwrotnie? Jezeli tak to prosze o porade jak zrobic zeby bylo tak jak trzeba? Jest to zamek bez centralnego.

Awatar użytkownika
A r t u r
,
,
Kontakt:

Post autor: A r t u r » wt lut 16, 2010 13:48

Chcialem sie dowiedziec w jakiej pozycji powinien byc zamek jezeli jest zamkniety
zamek powinien być w poziomie czy to otwarty czy zamknięty,

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt lut 16, 2010 14:06

Zamek z centralnym ma trzy pozycje, instrukcja Golfa III jest do sciągnięcia i wyjaśni to. Na pewno nie zawsze w poziomie.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

marciniak82
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marciniak82 » wt lut 16, 2010 14:43

Paweł Marek pisze:Zamek z centralnym ma trzy pozycje, instrukcja Golfa III jest do sciągnięcia i wyjaśni to. Na pewno nie zawsze w poziomie.
Nie mam centralnego, chodzi mi tylko o pozycje zamka. Kiedy jest otwarty a kiedy zamkniety. Bo nie dawno kupilem samochod i tak sie zastanawiam czy jest ok. Np. w vw polo 6N2 zamek otwarty jest w pozycji pionowej a zamkniety w pozycji poziomej. U mnie golfie jest na odwrot.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”