CZujnik temperatury plynu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
CZujnik temperatury plynu
Witam prosze o pomoc moze jakies fotki gdzie znajduje sie czujnik temperatury plynu lub dokladny opis,a mianowicie jadac dzisiaj rano do pracy mialem temperature okolo 70st dojezdzajac do pracy skazowka lezala na na dole i nie wiem czy to temostat padl czy czujnik temperatury wody jaki koszt czujnika? i jakie ma oznaczenia? mam golfa 4 1600 poj. 16V 2001rok.
Ostatnio zmieniony sob lut 06, 2010 23:10 przez froger2, łącznie zmieniany 2 razy.
FROGER2
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
może byćfroger2 pisze:dowiedzialem w sklepie ze mam sprawdzic jaki ma kolor bo jest zielony i chyba brazowy
059919501 - chyba bardziej czarny niż brązowy
059919501A - zielony
[ Dodano: 06 Lut 2010 22:29 ]
w sklepie na pewno dostaniesz taniej niż w ASO...jednak sporo osób szybko zmienia czujnik na taki z ASO, ja sam kupiłem najpierw jakiś zamiennik, później niby ori ale nie w ASO i na końcu pojechałem do ASO. Zamienniki czujników temperatury lubią przekłamywać wskazania...czy to czujnik temperatury cieczy czy temperatury zewnętrznej czy jeszcze inny...