skrzynia syncro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
skrzynia syncro
Witam! Ostatnio troche poszalalem na parkingu i od tego czasu mam problemy ze wstecznym biegiem,tzn jak pruboje go wcisnac to jest 1 bieg a wsteczny nie zawsze chce wejsc. Da sie go jeszzce recznie wlozyc po podniesieniu maski i uzyciu srubokreta,ale chcialbym normalne zeby to wszystko dzialalo wiec chcialem zapytac co moglo sie stac? posypalo sie cos w skrzyni? dodam,ze do przodu wszystkie biegi dzialaja.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
o ile dobrze pamiętam to nie ma żadnej różnicy czy syncro czy fwd , zestaw naprawczy powinien pasować ze zwykłego vr'a , a taką podporę wału pewnie mam, podaj nr. części to poszukam jakiś biegownik też by sie znaiazł , jak coś to pisz
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
nr podpory nie pamietam a co do tego mechanizmu co zmienia biegi to masz racje i w Golfie 3 dieslu byly takie same i dziwi mnie to,ze nie ma zwstawu naprawczego
[ Dodano: 04 Lut 2010 22:58 ]
a tak jeszcze zapytamczy nie dalo by przerobic takiej zwyklej skrzyni na syncro? tzn,do tej zwyklej dokrecic tylko ta przekladnie katowa co idzie na wal.
[ Dodano: 04 Lut 2010 22:58 ]
a tak jeszcze zapytamczy nie dalo by przerobic takiej zwyklej skrzyni na syncro? tzn,do tej zwyklej dokrecic tylko ta przekladnie katowa co idzie na wal.