szyberdach , zaslepka , woda

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

perki
...
...

szyberdach , zaslepka , woda

Post autor: perki » pt sty 29, 2010 15:44

witam . nie wiedialem jak nazwac temat wiec mozna poprawic :)

Dzis temp skoczyla na plus , mialem szron na szyberdachu od strony wnetrza, szyberdachem jest takie cos przesuwane czym zalsania sie szybke od szyberdachu ... i tu moj problem .. byla na nim troche wody gdyz odtajal szron z szyberdachu a ja glupek rozsunalem przypadkowo ten szyberdach ... i zauwazylem ze teraz mam z tylu na slupku mokro ;( czy w taki sposob dostala sie tam woda? ? i co teraz robic , duzo tej wody tam nie moglo byc , widze kropelki na swiatelku wnetrza z tylu ( 3 drzwiowka) i na lewym slupku . Moze sie cos stac?

sorki ze zamotalem ale na szybko pisalem

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Post autor: Haki » pt sty 29, 2010 15:50

Stać się nic nie powinno ... wstaw autko do garażu - do środka jakaś farelka ,,, i wygrzej ładnie ... oczywiście szyby opuść... i pilnuj .. bo grzejniki lubią robić psikusy...

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

perki
...
...

Post autor: perki » pt sty 29, 2010 15:52

wlasnie w tym problem ze nie mam garazu ;/ martwie sie tylko czy nie ida tam zadne kable czy cos

i czy to stalo sie przez to ze rozsunalem szyberdach i wsunela sie tam rowniez ta zaslepka czy w inny sposob

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Post autor: Haki » pt sty 29, 2010 16:02

To zrób to na dworze - wygrzej ładnie auto i nie powinno się nic dziać... Pewnie mechanizm , był oblodzony i stąd taka akcja u Ciebie

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”