Ja słyszałem że te gumy to do bani są i że jak się je włoży to sprężyna w ogóle nie spełnia swojego zadaniaWRHZ pisze:proponuje w sprezynki dac takie gumy usztywniajace

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ja słyszałem że te gumy to do bani są i że jak się je włoży to sprężyna w ogóle nie spełnia swojego zadaniaWRHZ pisze:proponuje w sprezynki dac takie gumy usztywniajace
Mam te gumy i się poprawiło. Polecam.skorut pisze:Może faktycznie ten typ tak ma, a do tego dochodzi gaz w kole i zapas w bagażniku, a troche to waży, więc daje taki efekt.Ja słyszałem że te gumy to do bani są i że jak się je włoży to sprężyna w ogóle nie spełnia swojego zadaniaWRHZ pisze:proponuje w sprezynki dac takie gumy usztywniajace
nic sie nie ulezy...tak samo ma Mk3-jak zalozylem -25 na obu osiach to od razu tyl musialem podniesc na standartowej regulacji, niewiele to pomoglo i dopiero jak z przodu dalem -40 to siadlo jak nalezy...jak to juz ktos wczesniej zauwazyl dlatego zaklada sie 60/40...specWROC pisze: ...czy to jest tak że amory przednie się uleżą?
trochę tak, ale niewiele. Zakładając że masz normalnie wymiarowe amortyzatory i wszystko dobrze poskładane to wysokość na jakiej stoi auto zależy prawie wyłącznie od marki czy też zużycia sprężyn. Natomiast nowe amrki olejowo gazowo owszem troszkę unisą auto bo się same rozciągają od ciśnienia gazu, ale to niewiele, z przodu może maks cm, a z tyłu maks 2specWROC pisze:czy to jest tak że amory przednie się uleżą?
To sa sprezyny obnizajace o 25mm?kit? czy na gwincie ustawiles?rajkru pisze:nic sie nie ulezy...tak samo ma Mk3-jak zalozylem -25 na obu osiach to od razu tyl musialem podniesc na standartowej regulacji, niewiele to pomoglo i dopiero jak z przodu dalem -40 to siadlo jak nalezy...jak to juz ktos wczesniej zauwazyl dlatego zaklada sie 60/40...specWROC pisze: ...czy to jest tak że amory przednie się uleżą?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 87 gości