Problem z licznikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ace-mati
- VWMANIAK
- Kontakt:
Problem z licznikiem
Witam wszystkich.
Mój problem polega na tym, że jadąc dzisiaj drogą po tym jak wpadłem w dziurę przestały mi działać kontrolki w liczniku żadna się nie świeci do tego nie działa obrotomierz Licznik mam na dwie wtyki z indeksem 950
Wyciągając go zauważyłem że taśma jest pęknięta w jednym miejscu i są przerwane trzy ścieżki ktoś już wcześniej miał z tym problem bo skleił to zwykłą przezroczystą taśmą
I tu mam pytanie da się to naprawić (zlutować) samemu czy raczej szukać fachowca??? A może taniej będzie szukać nowych zegarów :green_fuck:
Pęknięte są trzy ścieżki przy czarnej kostce. Koledzy pomóżcie :D
Mój problem polega na tym, że jadąc dzisiaj drogą po tym jak wpadłem w dziurę przestały mi działać kontrolki w liczniku żadna się nie świeci do tego nie działa obrotomierz Licznik mam na dwie wtyki z indeksem 950
Wyciągając go zauważyłem że taśma jest pęknięta w jednym miejscu i są przerwane trzy ścieżki ktoś już wcześniej miał z tym problem bo skleił to zwykłą przezroczystą taśmą
I tu mam pytanie da się to naprawić (zlutować) samemu czy raczej szukać fachowca??? A może taniej będzie szukać nowych zegarów :green_fuck:
Pęknięte są trzy ścieżki przy czarnej kostce. Koledzy pomóżcie :D
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
osbe, jak za długo nagrzejesz to może ścieżka odejść od foli. najlepiej zdrapać trochę foli jak jest na ścieżce żeby ścieżka była ładna i lutowie szybciej złapie
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie dasz rady normalną lutownica.. wypalisz folie i ścieżki..
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Dasz dasz , sam miałem cala jedna stronę w takim liczniku porwana i wszystko polutowałem tyle ze dolutowałem nowe kabelki bo taśma pękła przy wtyczce (lutownica transformatorowa 75 W ).pamiętaj żeby dobrze zeskrobać laminat ochronny a potem lekko pobielić ścieżkę , możesz użyć tez lakieru termoprzewodzacego koszt ok 10-12 zl,
ale to nie rozwiązało mojego problemu ,bo od kiedy kupiłem golfa nie świeci mi kontrolka ciśnienia oleju ;/ a nie trafiłem jeszcze na kogoś kto dobrze się zna na układzie sterującym sygnalizacją ciśnienia
ale to nie rozwiązało mojego problemu ,bo od kiedy kupiłem golfa nie świeci mi kontrolka ciśnienia oleju ;/ a nie trafiłem jeszcze na kogoś kto dobrze się zna na układzie sterującym sygnalizacją ciśnienia
--==RADZIO==--
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz